AK Parti Niğde'de Temayül Yapacak - Son Dakika
Yerel

AK Parti Niğde'de Temayül Yapacak

AK Parti Niğde\'de Temayül Yapacak

AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, seçimlerde aday olacaklar için temayül yoklamasının yarın gerçekleştirileceğini söyledi.
13 adayın yarıştığı temayül yoklamasında Merkez ilçe ile birlikte Çiftlik, Ulukışla, Altunhisar, Çamardı ve Bor...

15.11.2013 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, seçimlerde aday olacaklar için temayül yoklamasının yarın gerçekleştirileceğini söyledi.

13 adayın yarıştığı temayül yoklamasında Merkez ilçe ile birlikte Çiftlik, Ulukışla, Altunhisar, Çamardı ve Bor teşkilatının katılımlarıyla gerçekleşecek olan temayüle ilçelerde ilçe yönetim asil üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimleri, belediye başkanları, belde başkanları, mahalle başkanları, il genel meclisi üyeleri ve sadece ilçelerdeki belediye meclis üyeleri oy kullanacak.

Niğde Belediyesi başkanlığı Ak Parti aday adaylarının temayül seçimlerinin 16 Kasım günü saat 10.00 ile 15.00 arasında Hüdavent Hatun sosyal tesislerinde yapılacağını söyleyen Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, belde başkanları ve mahalle başkanları da yine belediye başkan adayının belirlenmesinde oy kullanacaklar" dedi.

Yapılacak temayüle merkeze bağlı bir komisyon geleceğinin altını çizen Özdemir; "Komisyon Başkanı ise Seçim İşleri Başkan Yardımcısı İstanbul Ak Parti Milletvekili Hüseyin Bürge olacak. Oy kullanacak kişi sayısı ise 650 olacak. Merkez ilçemiz ve diğer ilçelerimiz temayülü aynı anda aynı salonda yapılacak" dedi.

Temayülün amaçlarından birisinin mevcut belediye başkanı hakkında bilgi toplamak olduğunu belirten Özdemir; "Mevcut belediye başkanı dışında kimi görmek istersiniz sorusu yöneltilecek. Tabii ki temayülün seçimlerde yüzde 30 gibi bir etkisi olacaktır. Burada yapılan oylama genel merkezde açılarak sayılacak. Bu sonuçlar başbakanın huzuruna gidecek" dedi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Niğde'de Temayül Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement