AK Parti Nilüfer'den Birlik İftarı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Nilüfer'den Birlik İftarı

AK Parti Nilüfer\'den Birlik İftarı

AK Parti Nilüfer ailesi, Beşevler BURFAŞ tesislerinde iftar düzenledi.

22.06.2016 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Nilüfer ailesi, Beşevler BURFAŞ tesislerinde iftar düzenledi. İftarda konuşan İlçe Başkanı Celil Çolak, "Birlik ve dayanışma ruhumuzla nice Ramazanlar geçirmeyi temenni ediyorum" dedi.

Bursa AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı Beşevler BURFAŞ tesislerindeki iftarda bir araya geldi. Parti üyelerinin ve Nilüferlilerin yoğun ilgi gösterdiği iftarda AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, tüm konuklara katılımlarından dolayı teşekkür etti. İftarla birlikte tüm Nilüfer'e birliktelik mesajı verdiklerini vurgulayan Çolak, "Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak hissettiğimiz bir ay olan Ramazan'da, yüreği Nilüfer ve Nilüferliler için atan kardeşlerimizle birlikte olduğum için çok mutluyum. Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz bu iftarla kardeşliğimizi bir kez daha pekiştirdik" dedi.

"NİLÜFER'İ HİZMETLE TANIŞTIRACAĞIZ"

AK Parti Nilüfer İlçe teşkilatı olarak her zaman dayanışma örnekleri gösterdiğini dile getiren Başkan Çolak, "Nilüferlileri Hasanağa'dan Çamlıca'ya kadar hizmetle tanıştırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Teşkilatımızla birlikte Nilüfer'deki algı oyununu sona erdireceğimize inanıyorum. Bunu da ilçemizde adım attığımız her mahallede, her evde hissediyoruz. Birlik ve dayanışma ruhumuzla nice Ramazanlar geçirmeyi temenni ediyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Nilüfer'den Birlik İftarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement