AK Parti'nin 2. Olağanüstü Kongresi - Son Dakika
Güncel

AK Parti'nin 2. Olağanüstü Kongresi

AK Parti Tunceli İl Başkanı Fatih Tek, 22 Mayıs'ta yapılacak 2. Olağanüstü Kongre'ye katılacaklarını açıkladı.

19.05.2016 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tunceli İl Başkanı Fatih Tek, 22 Mayıs'ta yapılacak 2. Olağanüstü Kongre'ye katılacaklarını açıkladı.

Partisinin il binasında gazetecilere açıklamada bulunan Tek, "Partimiz, 22 Mayıs'ta Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda ikinci olağanüstü büyük kongresini yapacaktır. Genel başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu AK Parti'nin genel başkanlığını yürüttüğü bu süreç içerisinde AK Parti'nin daha ileriye gitmesi, AK Parti'nin ilkelerinin daha çok pekişmesi, çeşitli politikalarımızın güncellenmesi için son derece önemli, son derece kıymetli çalışmalara imza atmıştır." diye konuştu.

Bunun bir bayrak yarışı olduğunu ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, AK Parti'nin kurucu genel başkanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı bayrağı kendi kararıyla gerçekleştirilecek kongrede yeni genel başkana devredeceğini söyleyen Tek, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun görev süresi boyunca önemli başarılara imza attığını vurguladı.

Tek, AK Parti'nin genel başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanlığının son derece kıymetli makamlar olduğuna dikkat çekerek, şunları kaydetti:

"Bu önemli makamların kıymetini ve değerini AK Parti kadroları çok iyi bilir. AK Parti kongreleri her zaman demokrasi şöleni havasında geçmiştir ve yine bütün AK Parti teşkilatlarıyla kongremizin demokrasi şöleni havasında geçmesi için Ankara Arena'da olacağız. Bu vesileyle kongremizin bütün AK Parti camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz."

Toplantıya, AK Parti Tunceli İl Başkanı Fatih Tek, teşkilat başkanları ve üyeleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti'nin 2. Olağanüstü Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement