AK Parti'nin 5. Olağan Büyük Kongresi - Son Dakika
Politika

AK Parti'nin 5. Olağan Büyük Kongresi

AK Parti\'nin 5. Olağan Büyük Kongresi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "7 Haziran seçimleri tamamlanmadı, 7 Haziran seçimleri milletimizin iradesi ve kararıyla 1 Kasım’da tamamlanacak.

12.09.2015 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "7 Haziran seçimleri tamamlanmadı, 7 Haziran seçimleri milletimizin iradesi ve kararıyla 1 Kasım'da tamamlanacak. Bir kararlılıkla tamamlanacak" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti'nin 5. Olağan Büyük Kongresi'nde yaptığı konuşmada, kongrenin parti tüzüğü ve Siyasi Partiler Kanunu'na aykırı olmadığını belirterek, divan listesinin oylanmasının kabul edildiğini ifade etti. AK Parti'nin evrensel bir kongre olduğunu anlatan Soylu, kurulduğu ilk günden itibaren büyük bir medeniyet yürüyüşünü ortaya koymuştur. Her türlü provokasyon, karanlık dehlizlerin senaryosuna rağmen 'millet var, irade var, demokrasi var' diyen kadrolar sizlersiniz. Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bu büyük aileyi bir araya getirdiği için şükranlarımız, minnetlerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Soylu, konuşmasında şunları kaydetti:

"Önemli bir zaman dilimi içerisindeyiz. 7 Haziran seçimleri tamamlanmadı, 7 Haziran seçimleri milletimizin iradesi ve kararıyla 1 Kasım'da tamamlanacak. Bir kararlılıkla tamamlanacak. Çok çalışmalıyız, gayret göstermeliyiz. Türkiye'nin tek başına iktidarı için büyük bir çalışmayı ortay koymalıyız. Artık hattı teşkilatçılık yoktur, sattı teşkilatçılık vardır. O satıh 81 ildeki teşkilatçılıktır. 1 Kasım'a kadar 49 gün var, uyumak yok. 1 Kasım'a kadar hattı teşkilatçılık yoktur, sattı teşkilatçılık vardır." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'nin 5. Olağan Büyük Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement