AK Parti'nin "Birlikte Konyayız" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin "Birlikte Konyayız" Etkinliği

AK Parti Konya İl Başkanlığınca "Birlikte Konyayız" etkinliği düzenlendi.

31.01.2015 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Konya İl Başkanlığınca "Birlikte Konyayız" etkinliği düzenlendi.

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, partisince bir otelde düzenlenen etkinlikte, teşkilatının genel seçim çalışmalarına hız verdiğini söyledi.

Partisinin, gençlik ve kadın kolları kongrelerini tamamladığını anlatan Arat, genel seçimlerin Türkiye'nin en önemli seçimi olduğunu vurguladı.

Arat, haziranda yapılacak genel seçimlerin sadece Türkiye için değil bölge için de büyük önem taşıdığına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Bu seçimler çok önemlidir. 1-2 yıl önce bir araya gelmesini hayal edemeyeceğiniz çevreler bir araya geliyorlar. 17-25 Aralık operasyonları ile darbe teşebbüsleri ile gördük ki yıllarca beraber hareket ettiğimizi zannettiğimiz bazı insan ve kesimler iş birliği yaptı, ülkeye ihanet etti. Önümüze bakıyoruz, çalışmalarımıza odaklanacağız. 2002'den beri milletiyle yürüyen ve büyüyen partimiz yine aynı yolda yürümeye devam edecektir. Bugün yeni Türkiye inşa edilirken siyasi ekonomik ve demokratik istikrarı, paralelle mücadeleyi çözüm sürecini kadın ve geçlik konusundaki yapacağımız çalışmaları yeni Türkiye için tasavvur ediyoruz."

2011 Genel seçimlerinde partisinin Konya teşkilatına 171 milletvekili aday adayının başvurduğunu hatırlatan Arat, bu seçimler öncesi daha fazla aday adayı başvurusu olacağını aktardı.

Arat, şehir ve burada yaşayan insanlar adına kimin ne düşüncesi varsa kapılarının açık olduğunu ifade ederek, "Kimin fikri ve projesi varsa, onlara açığız. Medeniyetimiz sevgi ve hoşgörü medeniyetidir. Çatışmayı ve ayrışmayı değil kucaklaşmayı esas alıyoruz. Bu yönde de yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Programa, AK Parti Konya milletvekilleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile ilçe belediye başkanları ve gazeteciler katıldı. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin 'Birlikte Konyayız' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement