AK Parti'nin Efeler Adayı Pekgüzel, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Efeler Adayı Pekgüzel, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti\'nin Efeler Adayı Pekgüzel, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, Aydın'daki mahalle ve köy muhtarının sorunlarını dinledi.

28.01.2014 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, Aydın'daki mahalle ve köy muhtarının sorunlarını dinledi.

Aydın Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Gökhan Ökten, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savas, AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli, Türkiye Muhtarlar Derneği Aydın Şubesi Başkanı Ertuğrul Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle ve köy muhtarları ile 60'a yakın davetli katıldı.

Kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Aydın Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, muhtarların sorunlarını iyi bildiğini belirterek, "Bütün Muhtarlarımız bizimle belediye de meclis üyesi gibi görev yapacaklar, mahallelerin sorunlarını birlikte çözümleyeceğiz çalışmaları birlikte takip edeceğiz. Çünkü bu şehrin yönetilmesinde muhtarların, bir insanın kalbine giden kılcal damarlar gibi olduğunu düşünüyorum. Muhtarlarla çalışmak, benim olmazsa olmazlarımdan bir tanesi olacak" dedi.

PERGÜZEL, UMURLU'DA CENAZE TÖRENİNE KATILDI

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, muhtarlarla yaptığı toplantının ardından Umurlu Belediyesi çalışanlarından Yakup Ay'ın dedesi Mahmut Ay'ın cenaze törenine katıldı. Uzun yıllar Umurlu Belediyesi'nde görev yapmış olan Yakup Ay dedesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, dostlarının varlığı ile teselli buldu. Umurlu Merkez İstasyon Camii'nde kılınan ikindi namazı ve sonrasında kıldırılan cenaze namazına katılan Yalçın Pekgüzel, Yakup Ay ve ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Efeler Adayı Pekgüzel, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement