AK Parti'nin İftarında İlginç Pankart - Son Dakika
Güncel

AK Parti'nin İftarında İlginç Pankart

AK Parti\'nin İftarında İlginç Pankart

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'nın verdiği iftarda karşı binaya asılan ve üzerinde 'çaya beklerim başbakanım' yazılı dev pankart dikkat çekti.

21.07.2013 21:25  Güncelleme: 08:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haliç Kongre Merkezi'nde verilen iftara davetli olan konuklar, ev sahibi AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ve görevliler tarafından kapıda karşılandı.

Davetlilerden Yapımcı Can Tanrıyar, "Hakikaten çok güzel bir akşam. Tam İstanbul'un havasını tadacağımız bu ramazan gününde bence başbakanımızın bu daveti ile güzel bir iftar açacağız. Temennimiz her zaman ülkemiz iyi olsun, huzurlu olsun, hepimiz huzurlu olalım diyorum. Sayın başbakanımız herhalde yine ilginç şeyler anlatacaktır. İftar sonrasında onu dinleyeceğiz" dedi.Sanatçı İzzet Yıldızhan, "Ne söyleyelim. Burada böyle aziz bir günde başbakanımızın davetlisi olmak güzel bir şey tabii ki. Birlikte iftar açacağız. Ülkemizin çok sıkıntılı bir zamandan geçtiğini hepimiz biliyoruz. Ama her şey çok iyi oldu ve çok şükür rahatız" diye konuştu.Konukları kapıda karşılayan AK Parti İstanbul İl Başkanı Babuşçu ise, "İftarımız geleneksel hale gelmiş, her dönem güzel oluyor. Bütün İstanbul burada, sanat dünyası, herkes burada. Tam bir Türkiye fotoğrafı ortaya çıkıyor. Bugünde başaracağız inşallah" dedi.

'ÇAYA BEKLERİM BAŞBAKANIM' PANKARTI DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan, Haliç Kongre Merkezi'nin karşısında ki bir binaya asılan ve üzerinde 'çaya beklerim başbakanım' yazılı dev pankart dikkat çekti.

İftara davetli konukların katılımları sürerken ilerleyen dakikalarda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da alana gelmesi bekleniyor.

BAŞBAKAN ERDOĞAN, HALİÇ KONGRE MERKEZİ'NDEKİ İFTARA KATILDI

Başbakan Erdoğan'ı, iftara ev sahipliği yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ve yakın kurmayları karşıladı. Karşılamanın ardından Erdoğan, beraberindeki davetlilerle birlikte iftarını açmak üzere kendisine ayrılan iftar masasına geçti.

BAKAN BAĞIŞ: "ONLARLA İFTAR AÇMAKTAN MUTLULUKLAR DUYUYORUM"

Bakan Bağış, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın iftarına katılmak üzere eşi Reyhan Bağış ile birlikte Haliç Kongre Merkezi'ne geldi. Burada iftar öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Bağış, "AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın geleneksel bir iftarı. Bende eşimle birlikte katıldım. Burada gerçekten İstanbul'daki tüm sevenlerimiz, partinin çile çekenleri, tüm emektarları burada. Onların ortaya koyduğu kararlılıkla Türkiye bu noktaya geldi" dedi.

Kimi kesimlerin 'muhtar bile olamaz dediği ismin bugün başbakan olduğuna dikkat çeken Bağış, "Kimilerinin artık muhtar bile olamaz dediği Sayın Başbakanımızın peşine düşen o cefakar güzel insanlar bugün Türkiye'nin dünyanın en güçlü ekonomilerinden biri olmalarına vesile oldu. Onlarla iftar açmaktan mutluluklar duyuyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel AK Parti'nin İftarında İlginç Pankart - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement