AK Parti'nin Kayseri Mitingi - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Kayseri Mitingi

AK Parti Kayseri İl Başkanı Dengiz: "Tüm Kayserili hemşehrilerimizi, parti farkı gözetmeksizin, mitingimize gelerek Başbakanımızı dinlemeye davet ediyoruz"

27.03.2014 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz "Tüm Kayserili hemşehrilerimizi, parti farkı gözetmeksizin, mitingimize gelerek Başbakanımızı dinlemeye davet ediyoruz" dedi.

Dengiz, İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kayseri Mitingi öncesinde yaklaşık 200 bin bayrak dağıtacaklarını söyledi.

Ülke üzerinde oynanan oyunlara karşı Kayseri'den tüm dünyaya dimdik bir duruş sergileyeceklerini ifade eden Dengiz, şöyle konuştu:

"Mitinge katılım için halkımızdan bize inanılmaz bir talebin olduğunu görüyoruz. İnşallah, diğer illerde olduğu gibi Kayseri tarihinin miting rekorunu da kıracağız. Tüm Kayserili hemşehrilerimizi, parti farklı gözetmeksizin, mitingimize gelerek Başbakanımızı dinlemeye davet ediyoruz. Sayın Başbakanımızın, hitabından önce değerli sanatçımız Uğur Işılak saat 15.30'da miting alanında, halkımıza bir konser verecektir. Bunu da bu vesile ile halkımıza duyurmak istiyoruz."

Kentte caddeler bayraklarla donatılırken, bilboardlara da mitingle ilgili ilanlar asıldı. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Kayseri Mitingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement