AK Parti'nin Kuruluş Yıldönümüne Abdullah Gül, Çağrılmadı - Son Dakika
Güncel

AK Parti'nin Kuruluş Yıldönümüne Abdullah Gül, Çağrılmadı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 2001 yılında kuruluşunu gerçekleştirdiği AK Parti'nin 14'ncü kuruluş yıldönümü kutlamalarına davet edilmedi.

14.08.2015 19:52  Güncelleme: 20:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, 2001 yılında kuruluşunu gerçekleştirdiği AK Parti'nin 14'ncü kuruluş yıldönümü kutlamalarına davet edilmediği ortaya çıktı.

EKRAN BAŞINDA İZLEDİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu, TV ekranı karşısında dikkatle izleyen bir isim var. 11.Cumhurbaşkanı Gül, geçmişte kuruluşu için öncülük ettiği ve 2001'de ilk grup başkanlığı'nı Meclis'te üstlendiği AK Parti'nin kutlamasını ekran karşısında takip etti.

İSTİFA EDENLER ÇAĞRILMADI

'AKP 14 Yaşında' sloganıyla gerçekleştirilen kutlama programı için eski milletvekillerine, Kurucular Kurulu üyelerine davetiye gönderildi. Programa sadece Abdüllatif Şener, Dengir Mir Mehmet Fırat gibi istifa ederek başka siyasi oluşumlarda yer almış isimler davet edilmedi.

NE ARAYAN NE SORAN OLDU

Ancak AKP ile arasındaki bağı koruyan ve kendisini AKP'nin ilk Cumhurbaşkanı olarak da kabul ettiğini vurgulayan Abdullah Gül'ü ne arayan ne soran oldu. AKP'nin nasıl olup kurucu lider kadrosundaki ismi unuttuğu ise merak konusu oldu.

'DIŞLANDIĞININ GÖSTERGESİ' SAYDI

NOKTA'nın edindiği bilgiye göre, Cumhurbaşkanlığı görevi dışında partisiyle herhangi bir ayrılık süreci yaşamadığını belirten Gül'ün, 14'ncü yıl dönümü kutlamasına hiçbir şekilde davet edilmemesinden üzüntü duyduğu öğrenildi. Gül'ün bu durumu "dışlama" olarak değerlendirdiği ve üzüntü duyduğu ifade edildi.

TWİTTER'DAN KUTLADI

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AK Parti'nin 14. kuruluş yıldönümünü, resmi twitter hesabından paylaştığı mesajla kutladı.

İŞTE GÜL'ÜN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI:

"Kurucusu olmaktan gurur duyduğum AK Parti'nin 14. kuruluş yıldönümünü tebrik ederim.

AK Parti'nin bugünlere gelmesinde emeği geçen dava arkadaşlarıma, üyelerimize, destekleyen vatandaşlara ve aziz milletimize teşekkür ederim.

Erdemliler hareketi olarak başlayan AK Parti; kardeşlik, istişare, samimiyet ve vefa değerleri temelinde millete hizmet aşkıyla kurulmuştur.

AK Parti'nin kuruluşundaki değerler, idealler ve vizyon ışığında ülkemize daha çok hizmetler edeceğine inanıyorum."

Kaynak: Nokta Dergisi

AK Parti\'nin Kuruluş Yıldönümüne Abdullah Gül, Çağrılmadı

Son Dakika Güncel AK Parti'nin Kuruluş Yıldönümüne Abdullah Gül, Çağrılmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (66)

  • ibo: Gül, RTE tarafindan kullanıldı ve çöpe atıldı! Cemaat kullanıldı ve düşman oldu! Esadla beraber tatil yapıldı sonra düşman ilan edildi! Bu listeyi Erbakan, Avrupa Birliği vs. uzatabiliriz! RTE ile ortak çalışanlar tek tek sırtlarından hançerlendiler!!! 26 12 Yanıtla
  • Ural: Tayyip olsa simdiye a. Gülü satıp parti kurmustu.ama bu adam vefalı adam gibi adam arladasları yanlış yolda olsada onları ele vermiyor kuyularını kazmıyor.Efendice destek veriyor.kötülük yok icinde. 28 8 Yanıtla
  • Can: Şu parti içinde tek düzgün adamdı.kimsenin uşağı olmadı.siyaseti siyaset gibi yapan bir liderdi.türkiyede birçokları parti kurmasını bekliyor benim gibi... 27 7 Yanıtla Qazî Muhamed: kürt konusu olmasa, her zaman güler. biz kürtler yine afederiz: çünkü tc. eğtim çarkına maruz kalmış. O kadar yurtdışıda kaldığı halde bu tortular giderilememiş.. 2 3
  • bitlis: Gül şikayetçi değil size ne oluyor zımparalar sizi. Fesatçılar 12 18 Yanıtla Bu yapılanı Kayserili olarak unutmayacağım: Gülermiş gibi görünür, yürekten ağlar bazılar. 8 3
  • efekarli: Cunku parti kuracak sayin gul bunlara karsi insallahta kurar erken secimde oylar gule 21 7 Yanıtla
  • Can: Gayet normal bu..Akp kullanıp kullanıp atar..Seçmeninede aynısını yapacak görün bakın..İşi bitene kadar en iyisi sizsiniz..İşi bitince hadi yallah..Şimdi zannediyorlarki erken seçimden tek başına iktidar çıkacağız..Şaka gibi..Bu kadar yarattığınız kargaşa, iktidar olma hırsı yüzünden verilen onca şehitten sonra siz artık yüzde 41 i zor görürsünüz..Yüzde 35 alırsanız öpün başınıza koyun.. 21 6 Yanıtla
  • atatürk cu vatandaş: çağrılsa ne olacak çağrılmasa ne olacak gitse neolacak gitmese ne olacak akp bu vatanın sembolu mu sanki tarihe türkiyenın 13 yıl tekbaşına hükümet olarak devletin yasaların hukukun.gelır dağiliminın adaletının içine eden parti olarak tarihe geçtı bile kendiniz deyın kendınız onaylayın bakalın nereyekadar 13 14 Yanıtla
  • Lknjkggj: Herkeze bok attınız bi bu adam kalmıstı.siz onu sattınız ama o sizi satmadı herseye ragmen.bizde seni sattık akp.kendi sonunuzu hazırlayın bakalım. 15 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Edirne'de Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince Denetim Yapıldı
    14:09 Edirne'de Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince Denetim Yapıldı

    Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent merkezi ve 8 ilçede 19 ekip ve 56 personelin katılımıyla denetim uygulaması gerçekleştirdi. Uygulama sonucunda 665 kişi ve 210 araç kontrol edildi, 7 araç trafikten men edildi ve 42 araç sürücüsüne 93 bin 17 lira idari para cezası kesildi. Ayrıca, denetimlerde 2 kişinin yoklama kaçağı olduğu tespit edildi ve bu kişilere yasal işlem başlatıldı. Kasksız motosiklet sürücülerine ise kasklarını tedarik etmeden trafiğe çıkmalarına izin verilmedi. Denetim noktalarını Edirne Emniyet Müdürü Onur Karaburun ziyaret ederek bilgi aldı.

  • Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan adayı olarak açıklamalarda bulundu
    14:09 Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan adayı olarak açıklamalarda bulundu

    Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkan adayı Şekip Mosturoğlu, basın mensupları ve üyelerle bir araya gelerek konuşma yaptı. Mosturoğlu, kulüp iletişiminin zayıfladığını ve divan kurulunun potansiyelinin değerlendirilemediğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe'nin başarılarından ve yöneticilik döneminden bahsederek, Türk sporuna önderlik edeceklerine inandıklarını vurguladı.

  • Konya'da Torun, Anneannesini Bıçaklayarak Ağır Yaraladı
    14:08 Konya'da Torun, Anneannesini Bıçaklayarak Ağır Yaraladı

    Konya'nın Selçuklu ilçesinde bir kişi, tartıştığı anneannesini bıçaklayarak ağır yaraladı. Zanlı torun ise polis ekiplerince olay yerinde gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Ankara'da bir apartmanın çatısında çıkan yangın kontrol altına alındı
    14:08 Ankara'da bir apartmanın çatısında çıkan yangın kontrol altına alındı

    Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan 4 katlı bir apartmanın çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Yangının, çatıdaki baz istasyonu arızası sebebiyle çıktığı iddia ediliyor. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alınırken, çevrede panik yaşandı ve apartmanın çatısında hasar meydana geldi.

  • Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan Aydın Valisi'ni ziyaret etti
    14:07 Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan Aydın Valisi'ni ziyaret etti

    Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, Aydın Valisi Yakup Canbolat'ı makamında ziyaret etti. Başkan Arıkan, yapılan çalışmalar ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

  • Van Bilimsel-Mimari Gezi Programı Çalıştayı Düzenlendi
    14:06 Van Bilimsel-Mimari Gezi Programı Çalıştayı Düzenlendi

    Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Mimarlık Bölümü ve TraMod Academy iş birliğiyle düzenlenen 'Van Bilimsel-Mimari Gezi Programı' çalıştayı gerçekleştirildi. Programda, ülkede yaşanan toplumsal değişim ve dönüşümün geleneksel kalıpları farklılaştırdığı vurgulandı. Van'ın ekonomik ve kültürel açıdan büyük birikim ve zenginliğe sahip olduğu belirtilerek, bu zenginliğin korunması ve geliştirilmesinin önemi vurgulandı. Çalıştayda, Van'ın mimari oluşumu, milli mimari rönesansı, çağdaş mimaride geleneksel mimarinin etkileri ve geleneklerden ders almanın önemi gibi konular ele alındı.

  • Uşak Belediye Başkanı Ayakkabıcılar Çarşısı esnafıyla bir araya geldi
    14:06 Uşak Belediye Başkanı Ayakkabıcılar Çarşısı esnafıyla bir araya geldi

    Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Ayakkabıcılar Çarşısı esnafıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu ve vatandaşlarla sohbet etti.

  • Yozgat'ta Tarihi Eser Operasyonu: 69 Adet Obje Ele Geçirildi
    14:05 Yozgat'ta Tarihi Eser Operasyonu: 69 Adet Obje Ele Geçirildi

    Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tarihi eser bulundurduğu iddia edilen bir kişinin üzerinde gerçekleştirdiği aramada 69 adet tarihi obje buldu. Operasyon sonucunda ele geçirilen sikke ve objeler muhafaza altına alınırken, şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Aydın'da 11. Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı Açıldı
    14:05 Aydın'da 11. Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı Açıldı

    Aydın'da bu yıl 11'ncisi düzenlenen 550 markanın katıldığı Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı açılış töreni ile kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuar, tarım, gıda ve hayvancılık sektörlerindeki ulusal ve uluslararası firmaları bir araya getiriyor. Aydın Ticaret Borsası Başkanı, fuarın ziyaretçi hedefinin 500 binin üzerinde olduğunu belirtti.


Advertisement