AK Parti'nin Kuruluşunun 13. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Kuruluşunun 13. Yıl Dönümü

AK Parti\'nin Kuruluşunun 13. Yıl Dönümü

Karapınar İlçe Teşkilatı üyeleri, AK Parti'nin 13. kuruluş yıl dönümünü pasta keserek kutladı.

15.08.2014 11:46  Güncelleme: 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin kuruluşunun 13. yıl dönümü dolayısıyla Karapınar İlçe Teşkilatı üyeleri tarafından pasta kesildi.

AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan, parti binasında düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 13. yıldönümünü kutladıklarını söyledi.

Kuruldukları ilk günün heyecanını hala yaşadıklarını belirten Tartan, amaçlarının halkın inancını ve teveccühünü, yine halk için sarsılmaz hale getirmek olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin AK Parti ile karanlıklardan kurtulup aydınlığa kavuştuğunu ifade eden Tartan, şöyle konuştu:

"13 yıl önce iktidar ortaklarının kısır kavgalarıyla yönetilen, ardı ardına yaşanan ekonomik krizlerden usanmış, geleceğinin ne olacağını bilemeyen bir Türkiye'nin üzerine AK Parti umut olarak doğmuş, her geçen yıl güçlenerek ülkemizi üst noktalara taşımıştır. Hep beraber çalışmaya ve ülkemizi kalkındırmaya devam edeceğiz."

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka ise toplumun adalet ve kalkınmaya, hizmete, temiz siyaset ve dürüst yönetime duyduğu özlemin iyice arttığını, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde "Aydınlık Türkiye" sloganıyla 2001'de yola çıktığını aktardı.

AK Parti kurulduğundan bugüne 13 yılda sayısız hizmete imza atıldığını ifade eden Yaka, "Gayretli, disiplinli, ekip çalışması anlayışı ile hareket eden ak kadrolar geçen bu süre içinde birçok seçim kazanmış genel başkanımızı, Başbakanımızı cumhurbaşkanı olarak Çankaya Köşkü'ne çıkartmıştır" dedi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Kuruluşunun 13. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement