AK Parti'nin Manisa Mitingi - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Manisa Mitingi

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, kentin ihtiyacı olan birçok proje için gerekli çalışmaların başlatıldığını bildirdi.

25.05.2015 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, kentin ihtiyacı olan birçok proje için gerekli çalışmaların başlatıldığını bildirdi.

Gürcan, yazılı açıklamasında, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla dün yaptıkları mitingi hatırlattı.

Manisa'nın dört bir köşesinden partililerin katıldığı mitingin, seçim öncesi dosta güven, düşmana korku verdiğini belirten Gürcan, şunları kaydetti:

"Cumhuriyet Meydanında düzenlediğimiz mitingimizin ardından Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve bakanlarımız ve milletvekillerimizle istişarelerde bulunduk. Başbakanımızın mitingte de müjdesini verdiği, Spil Dağı Teleferik projesi, Manisa ilçeler arası bağlantı yolları, Selendi ilçemize meslek yüksek okulu açılması, yaşanan don olayından zarar gören çiftçilerimizin zararının tanzim edilmesi gibi birçok konu konuşuldu. Manisamızın ihtiyacı olan birçok proje için gerekli çalışmalar başlatıldı."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Manisa Mitingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement