AK Parti'nin Reklamcısı Olçak: Dombra İçin Erdoğan'ı Zor İkna Ettik - Son Dakika
Güncel

AK Parti'nin Reklamcısı Olçak: Dombra İçin Erdoğan'ı Zor İkna Ettik

AK Parti'ye 8 seçim kazandıran reklamcı Erol Olçak, Dombra şarkısını kullanırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok zor ikna ettiklerini anlattı.

22.04.2015 23:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elif Çakır'ın sunduğu ÜLKE TV'de yayınlanan "Söz Bitmeden" programının konuğu olan Erol Olçak AK Parti'nin çok konuşulan şarkısı Dombra'nın hikâyesini ilk kez anlattı.

Erol Olçak, 2014 yerel seçimlerinde kullanılan 'Dombra' şarkısının nasıl hazırlandığını, Recep Tayyip Erdoğan'ın şarkıyı ilk dinlediğinde söylediklerini de anlattı. Erdoğan'ın ilk önce Dombra'nın kullanılmasına sıcak bakmadığını söyleyen Olçak yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Dombra şarkısı enteresan bir hikâye. Aslında yerel seçimlerde 17 – 25 Aralık olmadan önce bambaşka bir kampanya hazırlamıştık. Bu kampanyayı da Sayın Genel Başkanımız Erdoğan'a sunmuş idik. Bambaşka bir kampanyaydı. 17 – 25 Aralık olunca biz bütün hazırladığımız kampanyayı çöpe attık. Ve yepyeni bir kampanya dizayn ettik. O zamanki tehditler, siyasi konjonktür, direk Sayın Erdoğan'ı ve ailesini hedef alması, yasadışı ahlaksız komplodan sonra bambaşka bir kampanya yaptık. Kampanyamızın matematiği şöyleydi. Kahramanımız Erdoğan'dı. Sayın Erdoğan'ı mobilize edecek onu motive edecek bir kampanya zaten o kitleleri motive edecekti. Dombra'yı bir arkadaşımla birlikte hazırladık.

İLK KEZ O ZAMAN ÇALINACAKTI

Sayın Erdoğan Afrika'dan dönerken havaalanında çalmak istedik. Sayın Erdoğan'la daha önce bu şarkıyı paylaşmamıştım. Fakat teknik bir arıza çıktı ve o şarkıyı çalamadım.

ERDOĞAN'I ÇOK ZOR İKNA ETTİK

Uğur Işılak Bey'e rica ettik şarkı sözlerinde düzeltme yaptı ve okudu. Sonra 17 Aralık kampanyasını Sayın Erdoğan'a ve heyete sundum. Kampanyayı sunduktan sonra, 'seçim kampanyasına ilişkin bir şarkımız var dinletebilir miyim?' dedim ve dinlettim bu şarkıyı. Çok büyük bir etki oluşturdu. Sonra Sayın Erdoğan beni yanına çağırdı. Özel olarak kulağıma bu şarkının çok kişisel olduğunu isminin çok geçtiğini ve bu şarkıyı kullanmanın doğru olmayacağını söyledi. Hatta biraz itikadi problemlerden de bahsetti. Ve 'bu şarkıyı kullanmak için acele etmeyelim ben iki gün düşünmeliyim' dedi. Ben de ona şöyle dedim: 'Sayın Başbakanım bu şarkının sizle bir ilgisi yok. Bu şarkı sizi sevenler, sevgilerini ve 17 – 25 Aralık'a ilişkin kendilerini ifade etmek istiyorlar. Bu onların ifadesi. Sizi nasıl seveceklerini ya da size muhabbetlerini ancak bu şarkıyla gösterebilirler. O sizin şahsınıza yazılmış bir şarkı değil, sizi sevenlerin size sevgilerini göstermeleri için yazılmış ya da söylenmiş sözlerdir'. İki buçuk gün sonra beni aradı, şarkıyı partideki heyetine dinletti. Onların görüşlerini aldı. Ve çok kolay kullanmadı, zor ikna ettik yani."

AK Parti\'nin Reklamcısı Olçak: Dombra İçin Erdoğan\'ı Zor İkna Ettik
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel AK Parti'nin Reklamcısı Olçak: Dombra İçin Erdoğan'ı Zor İkna Ettik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • CHZAMP: Adamına göre şarkı oda Say'ın Cumhurbaşkanı'na yakışır 21 24 Yanıtla
  • arzali: erdogan cuhmurbaskani degilmi akpnin sarkisini cuhmurbaskanimi begenecek ve karar verecek bu kadar basit tek yanli cuhmurbaskani iste. . . 19 19 Yanıtla
  • emektar konyalı: iki mş ikramiyeyi kaçırmayalım ltf. 7 1 Yanıtla
  • ak: Allah bizlere akil fikir ihsan etsin inşallah bizi doğru yoldan ayırmasın amin 4 2 Yanıtla
  • DERELİ: TÜRKLÜĞÜ MİLLİYETÇİLİĞİ AYAKLAR ALTINA ALAN HİÇ BİR ZAMAN TÜRKÜM DİYEMEYEN İNSANLARIN DOMBRA YA SIĞINMASI İRONİ 3 2 Yanıtla
  • blackeagle: Yaw yalakalıkta Nirvanaya ulaştık söyleyecek bişey bulamıyorum artık 5 0 Yanıtla
  • Musician : Dombra şarkısı ilk kez Trt de yayınlanan Osman Sınav yapımı olan Kızıl Elma adlı dizide (13 yada 15 Ocak 2014 ) tarihli bölümde çalınmıştır. Parça dizideki mix ve aranje sonrası büyük bir enerji kazanıp müzisyen kulaklar tarafından taktir toplamıştır. Emeğe saygı lütfen..... O günlerde Uğur Işılaka Dombra diye sorsanız "o nedir" derdi herhalde. İşte müzik bu kadar güçlüdür. Sanat bu kadar güçlüdür. 2 1 Yanıtla
  • fuat avni: Amerikan askerlerine dua ettiyi klip yapsaydi daha çok oy alirdi 2 0 Yanıtla
  • İçinden geldiği gibi oku:: Türkiyede önünü göremeyen tehlikeli ekoller türemeye başladı: TayyiBizim, ReceBizim, Erdoğanizm 2 0 Yanıtla
  • Haddini Biler: Yalanciiiiiiiiiiiiiii ah Yalanciiiiiiiiiiiiiii 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement