AK Parti'nin Tekirdağ Mitingi - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Tekirdağ Mitingi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Yarınlara umutla ve güvenle bakmanız için gece gündüz demeden çalışan AK Parti kadroları, vereceğiniz güçlü destekle 8 Haziran sabahı daha çok çalışmaya hazır" dedi.

25.05.2015 20:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Yarınlara umutla ve güvenle bakmanız için gece gündüz demeden çalışan AK Parti kadroları, vereceğiniz güçlü destekle 8 Haziran sabahı daha çok çalışmaya hazır" dedi.

Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen AK Parti'nin Tekirdağ mitinginde partililere hitap eden Müezzinoğlu, bu açık hava etkinliğinin bir bayramın müjdecisi olmasını diledi.

Müezzinoğlu, "Yarınlara umutla ve güvenle bakmanız için gece gündüz demeden çalışan AK Parti kadroları, 8 Haziran sabahı vereceğiniz güçlü destekle daha çok çalışmaya hazır. Tekirdağ hazır mı? Hanım kardeşlerimiz, gençler hazır mı?" diye konuştu.

Kendilerinin de 2001'de AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve şu anki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çıktıkları yola Başbakan Ahmet Davutoğlu ile devam ettiklerini anlatan Müezzinoğlu, yeni kadro ile daha güçlü yarınlara hazır olduklarını söyledi.

Müezzinoğlu, atalarıyla ilgili "Çil çil kubbeler bırakan ataların torunlarıyız" şeklinde bir söz olduğunu kaydederek, "AK Parti kadroları olarak arkamızda çil çil eserler bıraktık" dedi.

"Çerkezköy Devlet Hastanesi yıl sonuna açılacak"

AK Parti hükümetlerinin eserlerini anlatan Müezzinoğlu, bölünmüş ve duble yollar, tünel geçişler, hastaneler yaptıklarını, ambulansları, ambulans helikopterleri, ambulans uçakları hizmete sunduklarını aktardı.

Müezzinoğlu, "Birazdan Sayın Başbakanımız müjdesini verecek. Çorlu'da nasıl son derece modern, 300 yataklı hastaneyi açtıysak Çerkezköy hastanesini yıl sonuna kadar Çerkezköylülerin hizmetine sunacağız. Malkara devam ediyor. İnşallah Malkara'yı da yıl sonuna kadar hizmet edecek noktaya getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de 2002'de toplamda 617 ambulans bulunduğunu, bunların sadece 3'ünün Tekirdağ'da olduğunu dile getiren Müezzinoğlu, bu ambulanslara ihtiyaç duyan kişilerin "Ambulansımız arızalı, ambulansımızda tıbbi donanım, tıbbi eleman yok, ambulans var ama mazotu yok" cümlelerini duyduğunu anlattı.

Müezzinoğlu, milleti, milli iradeyi merkeze alan bir anlayışla gelecek yolculuklarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

"AK Parti'yi birinci parti olarak Tekirdağ'dan çıkartacağız"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop da bugün Tekirdağ'da başka bir hava bulunduğunu belirterek, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu karşılamak için Tekirdağ'da muhteşem bir kalabalık olduğunu söyledi.

Türkiye'de 3 Kasım 2002'den bu yana seçimin, oy vermenin, siyasetin değerinin anlaşıldığını dile getiren Şentop, bunu Tekirdağ'ın da anladığını, çocukluğunu geçirdiği Tekirdağ'ın AK Parti iktidarından önce kasaba gibi olduğunu, kendi kendine yetmeyen bir Tekirdağ bulunduğunu anlattı.

Şentop, milletin AK Parti iktidarıyla ülkenin önünü açtığını kaydederek, "İnşallah bu seçimde AK Parti'yi birinci parti olarak Tekirdağ'dan çıkartacağız. Türkiye'yi yönetme iddiası olan tek parti var, o da AK Parti" diye konuştu.

"Siyaset başkası kazanmasın diye yapılmaz"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimlerde bir ara yüzde 35 oy oranını hedeflediğini ifade eden Şentop, ancak Kılıçdaroğlu'nun daha sonra bu cümlesini unutarak, 2011 seçimlerindeki oy oranını geçmeyi hedef edindiğini söyledi.

Şentop, "Şimdi '2011 seçimlerindeki oyum' diyor. Nedir o? Yüzde 26. Yüzde 26 ile iktidar olmaz. MHP'nin, HDP'nin iktidar hedefi yok. Amaçları AK Parti'ye zarar vermek. Siyaset kazanmak için yapılır. Başkası kazanmasın diye yapılmaz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Türkiye'yi 2002'de devraldığında ülkenin zor durumlar geçirdiğinden bahseden Şentop, o günlerin Türkiyesine dönmemek için AK Parti'nin ülkede büyük bir değişim sağladığını, 2002'den beri adım adım büyük atılımları gerçekleştirdiğini söyledi.

Şentop, alanda bulunanlardan, AK Parti'yi Tekirdağ'da birinci parti yapmak için söz aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Tekirdağ Mitingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement