AK Parti'nin Temayül Yoklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Temayül Yoklaması

AK Parti Yozgat İl Teşkilatında, 7 Haziran'da yapılacak 25. dönem milletvekilliği seçimleri için temayül yoklaması yapıldı.

01.03.2015 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat İl Teşkilatında, 7 Haziran'da yapılacak 25. dönem milletvekilliği seçimleri için temayül yoklaması yapıldı.

Bir alışveriş merkezinin toplantı salonunda gerçekleştirilen temayül yoklamasında partililer, oy kullanmadan önce "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Biz de Varız" kampanyası için imza attı.

AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, temayül yoklamasının teşkilatların aday adayları hakkındaki görüşünü almak için yapıldığını belirtti.

Temayül yoklamasının partilerine, Türkiye'ye ve Yozgat'a hayırlı olmasını dilediğini belirten Lekesiz, "Yoklamanın sonuçları ülkemizin hiç bir ilinde açıklanmıyor. Genel merkezde dahi açıklanmıyor. Sadece teşkilatların aday adayları hakkındaki görüşlerinin alındığı bir yoklama bu. Ben tüm adaylarımıza başarılar diliyorum" dedi.

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler ise AK Parti'nin geçirmiş olduğu seçimlerde adeta sandıkları patlatarak iktidara geldiğini söyledi.

Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti'nin yine büyük bir zaferle tek başına iktidara geleceğini savunan İşler, "AK Parti olarak bugüne kadar 9 seçim geçirdik. Bu seçimlerde oy oranımızı hep artırdık. 7 Haziran seçimlerinde halkımızın teveccühü ile yine büyük bir oy oranıyla iktidara geleceğiz" diye konuştu.

Temayül yoklamasında parti teşkilatlarının çeşitli kademelerinde görev yapan 2 bin 435 kişi, 37 milletvekili aday adayı için oy kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Temayül Yoklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement