AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Gazetecilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Gazetecilerle Buluştu

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Gazetecilerle Buluştu

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, aylık basın toplantısını yaptı.

20.03.2015 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, aylık basın toplantısını yaptı.

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Demir toplantıda, bir önceki ay yaşananlar ve yapılması planlanan hakkında bilgi vererek, yeni hastane inşaatı, duble yol yapımı ve Ödemiş'in il olması konularına değindi.

Halil Demir, ilçe başkanlığı görevine getirilmesinin ardından çalışmalara devam ettiklerini ifade ederek, "Bölgemizde partimiz tercih edilen bir parti halinde. Sadece Ödemiş'te sekiz aday adayımız var. Bölgemizde de yoğun bir aday adayı trafiği yaşanıyor. Bu tablonun olması bizleri sevindiriyor. Bizde ilçe teşkilatı olarak seçimlere var gücümüz ile çalışıyoruz. Bir sandığa ana kademeden 3 kişi, kadın kollarımızdan 3 kişi, gençlik kollarımızdan 3 kişi olmak üzere bir sandığa 9 partilimizi görevlendiriyoruz. Görevli arkadaşlarımıza yönelik eğitim çalışmalarımızı da sürdürüyoruz" dedi.

Demir, Ödemiş'e çağrı merkezi yapılması konusuna da değinerek, açıklamalarında şunları kaydetti:

"Bir çağrı merkezi kurulması sözü almıştık. Geçtiğimiz ay içerisinde bu konu ile ilgili olarak yeni görüşmeler sağladık ve çağrı merkezi sözünü Ödemiş'e kesinleştirdik. Bu konuda Kiraz ilçemiz de istiyordu. Kesin sözü Ödemiş'e aldık. Belediye eski düğün salonunu kurulacak olan çağrı merkezinde 300 ile 500 kişi çalışacak. Yeni Hastane inşaatı konusunda da geçen ay bildiğiniz gibi ihale fesih edilip yeniden ihale sürecine gidilecekti. Mevcut firma 1 ay zaman istedi ve 3 ay içerisinde inşaatı bitirmek istediğini belirtti. Bunun üzerine 1 aylık zaman zarfını yaşıyoruz. Bugünlerde inşaatta dış cephe ve diğer noktalarında mevcut firma tarafından çalışma sürüyor. Ak Parti ilçe teşkilatı olarak yeni hastanenin Ödemiş'e ve bölgemize ne kadar faydalı olacağını ve ne kadar ihtiyaç olduğunu çok biliyoruz ve bir an önce yeni hastanenin devreye girmesi için sürekli olarak takip ediyoruz. Duble yol çalışmasında da görüşmelerimiz takiplerimiz sürüyor. Duble yol yapımı 3 ayrı noktadan yapımına başlanılacak. Bayındır'dan, Ödemiş'ten örneğin birde Doyranlı'dan en kısa zamanda bizde duble yolun ilçemize ulaşmasını istiyoruz gerekli adımları da atıyoruz. Tabii ki mevsim itibarı ile şuan sorun olarak gözükmese de Ödemiş'te kış aylarında yaşanan bir hava kirliliğini hepimiz biliyoruz. Ödemiş'e doğalgazın gelmesi için de Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı bakan yardımcılarımız ve bürokratlarımız ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Gazetecilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement