AK Parti Ödemiş'ten Kongre Startı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ödemiş'ten Kongre Startı

AK Parti Ödemiş\'ten Kongre Startı

AK Parti’nin 15 Eylül’de başlayan 5. Olağan Kongre takvimi kapsamında 1 Kasım-31 Aralık tarihleri arasında ilçe kongresini gerçekleştirecek olan AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı, basın toplantısı düzenleyerek kongre sürecini değerlendirdi.

11.10.2014 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin 15 Eylül'de başlayan 5. Olağan Kongre takvimi kapsamında 1 Kasım-31 Aralık tarihleri arasında ilçe kongresini gerçekleştirecek olan AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı, basın toplantısı düzenleyerek kongre sürecini değerlendirdi. 18 Ekim'de yapılacak delege seçimleri öncesi yeniden aday olup olmayacağı merak edilen AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim, "Parti teşkilatımla istişare yaptıktan sonra karar vereceğim" dedi.

AK Parti İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen basın toplantısına AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Pekdoğru, kadın kolları üyeleri ve partililer katıldı. AK Parti'nin felsefesinin siyasi hayatta 'ben' fikrini ortadan kaldırdığını, bunun yerine 'biz, ülkem ve davam" anlayışını getirdiğini kaydeden AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim, "AK Parti 1. Olağanüstü Kongresi'yle ülkesine ve dünyaya ortak akılla birlikte istikrara, güvene ve büyük hedeflere olan vazgeçilmez bağlılığın mesajını vermiştir. AK Parti'nin önümüzdeki hedefi başlayan 5. Olağan Kongre sürecimizle birlikte 2015 seçimlerinden başarıyla çıkmak, milletimize söz verdiğimiz gibi 2023, 2053, 2071 Türkiye'sine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmaktır. Milletin bizden beklentisi budur. Bugüne kadar siyaseti güçlendiren ve itibar kazandıran partimiz, Beşinci Olağan Kongresi'nden elde edeceği güç, birlik-beraberlik anlayışı ve kongrelerden çıkaracağı enerji ile milli iradeyi hakim kılmaya devam edecek" dedi.

"SİYASİ BİR BEDELİ OLUR"

Hadim, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Birlik'in oğlunun Tire Belediyesi'nin Gökçen'de satışa sunduğu araziyi almasıyla ilgili olarak da açıklamalarda bulundu. Hadim, "Sayın Birlik, daha birkaç hafta önce bizzat yaptığı basın açıklamasında, bırakın araziyi kuru zeytin ağacını bile sattırmayacaklarını ifade ediyordu. Herkes arazi alabilir, ilçe başkanları da alabilir; bunda bir şey yok. Ancak birkaç gün önce sattırmam deyip birkaç gün sonra belediyenin satışa sunduğu araziyi almak hoş değil. Bunun siyasi olarak da bir bedeli olur diye düşünüyorum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Ödemiş'ten Kongre Startı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement