AK Parti Olağanüstü Kurultayı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

AK Parti Olağanüstü Kurultayı'na Doğru

AK Parti Olağanüstü Kurultayı\'na Doğru

AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı: "Yeni Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızla tarih yazmaya devam edeceğiz"

25.08.2014 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı,"Yeni Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızla tarih yazmaya devam edeceğiz" dedi.

Tatlı, yaptığı açıklamada, 27 Ağustos'ta yapılacak AK Parti 1. Olağan Büyük Kongresi ile Türkiye'de yeni sayfa açılacağını belirtti.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun, 27 Ağustos'ta AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan olacağını ifade eden Tatlı, şunları söyledi:

"Cumhuriyet tarihinin tamamı hesaplandığında 12 senede devrim sayılacak, mucize sayılacak hizmetlere imza atan AK Parti iktidarının, daha büyük hizmetlere, yeni Başbakanımız Davutoğlu ile imza atmaya devam edeceğine inanıyoruz. Partimizde hiçbir ayrımcılık ve küskünlük olmadan, istişarelerle Sayın Davutoğlu başbakan olarak açıklanmıştır. Çalışkanlığı, bilgi ve birikimiyle dış politikada adeta mekik dokuyarak Türkiye Cumhuriyeti'nin itibarına tavan yaptıran Sayın Ahmet Davutoğlu, aynı başarıyı fazlasıyla Başbakan olarak da gösterecektir. AK Parti iktidarı hizmete aynı süratle devam edecektir."

Milletvekili Adem Tatlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve başbakan adayı Davutoğlu'nun, uyum içinde ülkeye tarihi hizmetler kazandırmaya devam edeceklerini kaydederek, şöyle konuştu:

"AK Parti'de bölünme ve ayrışma bekleyen avucunu yalayacaktır. Günlerdir kimi çevrelerce bazı isimler üzerinden partimizde bir çatışma var görüntüsü yayılmaya çalışılmaktadır. AK Parti 12-13 senede kurumsallaşmış ve birlik beraberlik kültürünü elde etmiştir. Allah'a hamdolsun ki 12 yıllık süreçte partimizde en ufak bir çatışma ve ayrışma yaşanmamıştır. Sayın Başbakanımız Davutoğlu'nun önderliğinde de aynı birlik ve beraberlik sürecek, iktidarımız hizmetten hizmete koşacaktır." - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Olağanüstü Kurultayı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement