AK Parti Olağanüstü Kurultayına Doğru - Son Dakika
Yerel

AK Parti Olağanüstü Kurultayına Doğru

AK Parti Olağanüstü Kurultayına Doğru

AK Parti Edirne İl Başkanı Sezen: "Olağanüstü kongremizde, tarihimizde ilk defa milletin doğrudan seçtiği cumhurbaşkanı olan genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı bayrak yarışında emanet yeni ellere teslim edilecektir"

23.08.2014 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Edirne İl Başkanı Rafet Sezen, "Olağanüstü kongremizde, tarihimizde ilk defa milletin doğrudan seçtiği cumhurbaşkanı olan genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı bayrak yarışında emanet yeni ellere teslim edilecektir" dedi.

Sezen, il başkanlığında düzenlenen toplantıda, AK Parti'nin 27 Ağustos'ta Ankara'da 1. olağanüstü büyük kongresini yapacağını söyledi.

Kongrede yeni genel başkanın seçileceğini aktaran Sezen, şunları kaydetti:

"Liderimiz, cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Ağustos günü açıkladığı gibi kongremizde genel başkan adayımız Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu'dur. Olağanüstü kongremizde, tarihimizde ilk defa milletin doğrudan seçtiği cumhurbaşkanı olan genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı bayrak yarışında emanet yeni ellere teslim edilecektir. Yeni bir sayfa açılacaktır."

Sezen, AK Parti'nin milletin umudu olarak doğduğunu anımsattı. Partileri kurulduğunda ülkenin her alanda mahrumiyet ve krizler içinde olduğunu anımsatan Sezen, "Milletimiz yokluklara, yolsuzluklara, yoksunluklara mahkum edilmişti. Biz milletin bize verdiği güç ile her bir soruna el attık. Bugüne dek başkalarının 'yapılamaz' dediği bir çok büyük icraatı gerçekleştirdik. Hayalleri gerçek yaptık. Ülkemizin çehresini değiştirdik" diye konuştu.

Toplantıya, partililer de katıldı. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Olağanüstü Kurultayına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement