AK Parti Ordu'da İddialı - Son Dakika
Politika

AK Parti Ordu'da İddialı

AK Parti Ordu\'da İddialı

AK Parti Ordu teşkilatında 13 Nisan Pazartesi gününden itibaren yeni bir dönem başlıyor.

11.04.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu teşkilatında 13 Nisan Pazartesi gününden itibaren yeni bir dönem başlıyor.

AK Parti listesinde bulunan başta Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş olmak üzere 5 milletvekili adayı Ordu'da coşkuyla karşılanacak. 20 Nisan Pazartesi günü ise adaylar kamuoyuna tanıtılacak. AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, "13 Nisan tarihinden itibaren Ordu siyasetinde yeni bir dönem başlayacaktır" dedi.

COŞKULU KARŞILAMA

AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Ordu İlçe Başkanları ve İl Yürütme Kurulu toplantısında yaptığı açıklamada, 13 Nisan Pazartesi günü saat 10.30'da Ünye- Akçay mevkisinde milletvekili adaylarını karşılayacaklarını, 20 Nisan Pazartesi günü Vali Yazıcıoğlu Spor Salonunda saat 17.00'de görkemli bir organizasyonla Ordu kamuoyuna tanıtacaklarını söyledi.

"ORDU SİYASETİNDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR"

Çelenk, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un Ordu listesinin birinci sırasında bulunmasından dolayı büyük onur ve gurur duyduklarını belirtti. Kurtulmuş'u Pazartesi günü coşkulu bir şekilde memleketi Ordu'da karşılayacaklarını belirten Çelenk, "O gün bizim için çok önemli bir gün. Hem 7 Haziran seçimlerinin startını vereceğiz hem de Numan beyin Ordu siyasetine girdiği gün olacaktır. Sayın Başbakan Yardımcımız Ordu'nun ve bizlerin beklentilerine fazlası ile karşılık verecektir. Kendileri bizzat Ordu'dan, memleketinden aday olmaktan ve memleketine hizmet etmekten çok mutlu olacağını ifade ettiler. İnanıyorum ki, 13 Nisan 2015 Pazartesi Ordu siyasetinde yeni bir dönem başlangıcı olacaktır" diye konuştu.

"HEDEFİMİZ 5 MİLLETVEKİLİNİ MECLİS'E GÖNDERMEK"

Çelenk, AK Parti Ordu milletvekili listesinin hem teşkilatlar tarafından hem de Ordu kamuoyu tarafından olumlu karşılandığını belirtti. Yeni Türkiye'ye yakışır şekilde 5 milletvekilini de Meclis'e göndereceklerini belirten Çelenk, "Heyecan duyarak, mahalle mahalle, ilçe ilçe, sokak sokak gezerek, kapı kapı dolaşarak, tüm halkımızla görüşerek, iktidarımızın Ordu'ya yaptığı devasa hizmetleri anlatacağız. 90 yıldır bu ülkeyi ve bu cennet gibi güzel ilimizi geri bırakanları halkımıza şikayet edecek, daha yapılacak çok işimizin olduğunu anlatacağız. Canlı bir şekilde, coşkulu bir şekilde seçime gideceğiz" şeklinde konuştu.

"7 HAZİRAN ASRIN SEÇİMİDİR"

Çelenk, şunları kaydetti: "7 Haziran asrın seçimi olacak, Türkiye değişim ve dönüşümü bu seçim sonrasında yaşayacaktır. Hedefimiz başkanlık sistemidir. Bunun için önce Ordu'da 5 milletvekilini kazanacağız. Sonra Türkiye genelinde 400 milletvekili hedefimiz var. Her fırsatta ifade ettiğimiz Yeni Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Yeni Türkiye'de herkes kendine yer bulacak, güçlü başkanlık sistemi ile toplumun tüm kesimi 'İşte bu benim Türkiye'm' diyecek. Yeni Türkiye kardeşlik, dayanışma, paylaşma, birlik ve beraberlik üzerine tesis edilecek. Başlanan hiçbir iş yarım bırakılmayacak. 7 Haziran 2015 seçimleri, ilimize, hemşehrilerimize, tüm Ordu'muza şimdiden hayırlı olsun. Aynı sudan içenlerin, aynı yoldan geçenlerin, aynı dağın yeli olanların, aynı sazın teli olanların, aynı bağın gülü olanların el ele, kol kola yelken açtığı bir seçim olmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Ordu'da İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement