AK Parti Ordu Milletvekili Çanak Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ordu Milletvekili Çanak Açıklaması

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, "Yeni dönemde 5 mega proje ile Ordu'nun ekonomik-sosyal ve gelişmişlik çıtasını yükselteceğiz" dedi.

26.10.2015 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, "Yeni dönemde 5 mega proje ile Ordu'nun ekonomik-sosyal ve gelişmişlik çıtasını yükselteceğiz" dedi.

Çanak, yaptığı açıklamada, AK Parti olarak tek başına iktidar olduklarında Ordu'ya 5 mega proje gerçekleştireceklerini ancak diğer partilerin henüz Ordu için bir projeleri olmadığını söyledi.

AK Parti'nin iktidar olduğu 13 yıl boyunca Ordu'da Cumhuriyet tarihi boyunca yapılmayan hizmetleri gerçekleştirdiklerini belirten Oktay Çanak, "13 yılda Ordu'daki yatırımlar için yaklaşık eski parayla 12 katrilyon 500 trilyon olan 12,5 milyar lira harcama yapıldı" diye konuştu.

Bu yatırımlarla Ordu'nun ufkunu açtıklarını ve vizyonunu genişlettiklerini kaydeden Çanak, "Yeni dönemde 5 mega proje ile Ordu'nun ekonomik-sosyal ve gelişmişlik çıtasını yükselteceğiz. Hızlı tren, raylı sistem, konteyner limanı, yaylalara teleferik ve Karadeniz- Akdeniz ulaşım yolunu birbirine bağlayan demiryolu hattı yatırımları ile Ordu 2023 yılına Doğu Karadeniz'in en gelişmiş şehirlerinden biri olarak girecektir" ifadesini kullandı.

Çanak, muhalefetin ise Ordu için herhangi bir proje açıklamadığına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Bizim 5 mega projemiz var ancak diğer partilerin Ordu için yapmayı planladığı tek bir projesi dahi yok. 13 yıl boyunca Türkiye'ye, Ordu'ya çağ atlatan, tüm alanlarda reform yapan AK Parti'yi yatırım yapmamakla suçlayanların Ordu ili için bir tane dahi projesi olmaz mı? Biz şekil siyaseti değil hizmet siyaseti yapıyoruz. Biz notere gidip sözümüzü onaylatanlar gibi olmadık, biz milletimize gittik ve ne söylediysek yerine getirdik, verdiğimiz sözü hep tuttuk, tutmaya devam edeceğiz. Yeter ki birliğimiz, dirliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Ordu Milletvekili Çanak Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement