AK Parti Ordu Milletvekili Hamarat'tan Kaymakam Yapıcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ordu Milletvekili Hamarat'tan Kaymakam Yapıcı'ya Ziyaret

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, görevine yeni başlayan Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı'yı makamında ziyaret etti.

10.10.2014 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, görevine yeni başlayan Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı'yı makamında ziyaret etti.

Hamarat, Kaymakam Yapıcı'ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Fatsa'nın Karadeniz'in çok önemli ilçelerinden birisi olduğunu ifade eden Hamarat, "Ordu'nun büyükşehir olmasıyla birlikte ilçemiz daha hızlı gelişecektir ve Kaymakamlığın yükü de bayağı bir hafiflemiş oldu. Kaymakamlarımız yerel yönetimin en üst kısmını oluşturuyor" dedi.

Ordu'nun Türkiye illeri arasında en hızlı gelişen illerden biri konumunda olduğunu söyleyen Hamarat, Ordu'nun devam eden yatırımlar ile geliştiğini belirterek şunları kaydetti:

"Seçilerek ya da atanarak bir makama oturan yöneticiler ile omuz omuza çalışıyoruz. İster atanmış ister seçilmiş olalım sonuç olarak halka hizmet için varız. Yapılması gereken yatırımların bir tarafından belediye bir tarafından bizler bir tarafından kaymakamlıklar tuttuğu zaman hizmetler daha hızlı oluyor. Yapımı devam eden ve yapılması düşünülen yatırımların bitmesiyle eski ve yeni Fatsa arasındaki farkı görmüş olacağız. Fatsa hükümet konağı meydanının düzenlenmesi Fatsa'nın vitrinini güzelleştirdi. Hep birlikte eski Fatsa'dan yeni Fatsa'ya doğru geçiş yapıyoruz. Bu memleketle kim ilgileniyorsa hepsinin bu ilçeye faydası olmuştur. Bir yatırım ve hizmet hiçbir zaman tek başına yapılmaz. Ben kaymakamımıza başarılar diliyorum. Ben kaymakamımızın güzel bir ilçeye atandığını düşünüyorum."

Kaymakam Yapıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Milletvekilimiz bizleri ziyaret ederek onurlandırdı ve şeref verdi. Türkiye'nin en güzel ilçelerinden biri olan Fatsa'ya layık olmaya çalışacağız. Gece gündüz çalışarak sayın milletvekilimin de dediği gibi ilçemizi daha iyi yerlere getireceğiz" dedi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Ordu Milletvekili Hamarat'tan Kaymakam Yapıcı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement