AK Parti Ordu Milletvekili Şener Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ordu Milletvekili Şener Açıklaması

"Ordu’ya ulaştırma yatırımlarında pozitif ayrımcılık yapıldı"

08.02.2015 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, partisinin Fatsa Kadın ve Gençlik Kollarının kahvaltısında yaptığı konuşmada, Ordu'ya ulaşımda 3 milyar liralık yatırım yapıldığını söyledi.

Ordu'nun her alanının yeniden imar edildiğini anlatan Şener, "Ulaştırma Bakanımızı ağırladık. Bayındırlık hizmetleri bakımından, ulaştırma hizmetleri bakımından sorun yok, hepsi çözülüyor. Hepsinin projesi, planı yapılmış. AK Parti ulaştırma yatırımlarında büyük yatırım yaptı. Ulaştırma Bakanlığının geçen yılki bütçesi 3,5 milyar liradır.  Şu anda Ordu'ya yapılan yatırım 3 milyar liradır. Ordu için pozitif bir ayrımcılık var. Sebebi de şudur, yol ağı bakımından, karayolu bakımından Türkiye'nin 2. yol ağına sahip bir il" dedi.

Fatsa'dan İç Anadolu'ya 2 tane ana yol açıldığını belirten Şener, "Bir tanesi Fatsa-Aybastı- Reşadiye, bir tanesi de Fatsa-Korgan-Kumru-Niksar. Bu yollar açıldığında İç Anadolu buraya gelmiş olacak. Burada ihtiyaç olan liman ile ilgili de yatırım programına alındı. Bütçesi hazırlandı yapılacak, herhangi bir sorun yok. Ünye çevre yolu bitti, Ordu çevre yolu bitiyor. Fatsa çevre yolunun proje çalışmaları hızla devam ediyor. 2016 yatırım programına Fatsa çevre yolunu koymuş olacağız" diye konuştu.

Şener, Ordu'da 5 milletvekilinin de AK Parti'li olmasını istediklerini söyleyerek, şöyle devam etti:

"Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimine hazırlık yapmak için bir aradayız. Artık seçim takvimine girilmiştir. 3 gün sonra kamuda aday adayı olacaklar istifa edecek. 7 Nisan'da listeler seçim kuruluna verilmiş olacak. Ordu'da maalesef bir eksikle seçime gidiyoruz. 2011 seçimlerinde 6 milletvekili ile temsil edilen Ordu, önümüzdeki seçimlerde 5 milletvekili ile temsil edilmiş olacak. Dolayısıyla biz bu 5 milletvekilinin 5'inin de AK Parti'li olması için sahada olacağız. 5'te 5 yapmaya çalışacağız."

Reformların, barış sürecinin devamı için AK Parti iktidarına Türkiye'nin ihtiyacı olduğunu ifade eden Şener, şunları kaydetti:

"AK Parti'nin 12 yılı aşkın süredir iktidarında Türkiye'de yapılan bütün reformlar, yenileşme hareketi, toplumdaki barış süreci kalıcı hale gelmeli.  Bunun için de bu kalıcılığın anayasal teminat altına alınması lazım. Çoğunlukla iktidar olamazsa AK Parti, tarihte en büyük kaybı yaşayacaktır Türkiye. Elbette AK Parti, elbette iyi düşünen insanlar kaybedecek ama esas kaybeden gerçekten Türkiye olacaktır. Biz bu şuurla, bu inançla, bu azimle yola çıktık. Bu kadrolar önümüzdeki seçimlerde, burası Fatsa olduğu için söylüyorum, Fatsa gerçek potansiyelini önümüzdeki seçimlerde yansıtmış olacak." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Ordu Milletvekili Şener Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement