AK Parti Osmaniye İl Danışma Meclisi Toplantısı Düziçi'de Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Osmaniye İl Danışma Meclisi Toplantısı Düziçi'de Yapıldı

AK Parti Osmaniye İl Danışma Meclisi toplantısı Düziçi ilçesinde yapıldı.

26.05.2014 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Osmaniye İl Danışma Meclisi toplantısı Düziçi ilçesinde yapıldı.

Ahmet Şekip Ersoy toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, AK Parti Osmaniye Koordinatörü ve Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, AK Parti'nin Osmaniye milletvekilleri Suat Önal, Durdu Mehmet Kastal, İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş, Merkez İlçe Başkanı Sait Kıraç, AK Partili belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş'ın seçim sonuçlarını değerlendirdiği açılış konuşmasından sonra kürsüye çıkan Osmaniye Milletvekili Önal, Osmaniye'de yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında bilgi verdi.

Kısa sürede devlet hastanesinde anjiyo ünitesinin açılacağını söyleyen Ünal, mevcut hastanenin yanına yapılması planlanan 200 yataklı ek binanın 2014 yılı yatırım programına alındığını kaydetti.

Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal ise AK Parti iktidarı döneminde Osmaniye'de özellikle eğitim ve sağlık alanında çok büyük yatırımlar yapıldığını ve bu hizmetlerin devam ettiğini belirterek, il genelindeki seçim sonucunun, yapılan hizmetlerle paralellik göstermediğini vurguladı.

AK Parti Osmaniye İl Danışma Meclisi,  konuşmaların ardından partililerin görüş ve önerileriyle sona erdi. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Osmaniye İl Danışma Meclisi Toplantısı Düziçi'de Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement