AK Parti Pamukova İlçe Yönetimi İstifa Etti - Son Dakika
Güncel

AK Parti Pamukova İlçe Yönetimi İstifa Etti

AK Parti Pamukova İlçe Yönetimi İstifa Etti

Sakarya İlçe Belediye Başkan Adaylarının açıklanmasından sonra, Pamukova İlçe Başkanı Gürsel Işık ve yönetim kurulu istifa ettiklerini açıkladı.

25.01.2014 13:23  Güncelleme: 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'de Sakarya ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasından sonra, Pamukova İlçe Başkanı Gürsel Işık ve yönetim kurulu topluca istifa etti.

BASIN KURULUŞLARINA MEKTUP

AK Parti, Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde, Belediye Başkan adayı olarak, daha önce MHP'den seçilip AK Parti'ye geçen Cevat Keser'i yeniden aday gösterdi. Dün gece saat 23.00'de Sakarya'ya bağlı 16 ilçenin adaylarının açıklanmasının ardından Ak Parti Pamukova İlçe Başkanı Gürsel Işık bu sabah yerel basın kuruluşlarına istifa ettiği açıklamasını gönderdi.

"GÖRDÜĞÜM LÜZUM ÜZERİNE İSTİFA EDİYORUZ"

Işık, açıklamasında adayla ilgili olarak tepkiye yer vermezken,  "Ak Parti Pamukova İlçe Başkanlığından gördüğüm lüzum üzerine ilçe yönetim kurulu ile birlikte istifa etmiş bulunmaktayız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti Pamukova İlçe Yönetimi İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • kenan: gidenin yerine daha kalitelisi gelir 46 96 Yanıtla
  • sofi: Super 66 18 Yanıtla
  • Çotanak: Seçime kadar bunların üye sayisi yariya düşer, genel seçimleri de erkene almazlarsa baraj alti kalırlar 51 30 Yanıtla HÜSEYİN: ac tavuk diye yazana anaptan örnek onlarda 10 sene baştaydi şimdiyoklar sizinsonunuz DAHABETER OLACAK tayibi kacacAK DELİK ALAYACAKanlayanaaaaa 0 0
  • devrim: allah böyle günleri görmeyi herkese nasip etsin bu gidisatla ülke ampulsuz kalacak. 54 23 Yanıtla

Advertisement