AK Parti Piraziz ve Doğankent İlçe Başkanlıklarına Atama Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Piraziz ve Doğankent İlçe Başkanlıklarına Atama Yapıldı

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın, Piraziz İlçe Başkanlığına Hayri Özdemir, Doğankent İlçe Başkanlığına da Ruşen Özden’in atandıklarını söyledi.

29.05.2014 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın, Piraziz İlçe Başkanlığına Hayri Özdemir, Doğankent İlçe Başkanlığına da Ruşen Özden'in atandıklarını söyledi.

Aydın, AK Parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, Piraziz ve Doğankent ilçe başkanlıklarının istifa etmelerinin ardından yerlerine genel merkez tarafından atamaların yapıldığını kaydetti.

Piraziz İlçe Başkanlığına Hayri Özdemir, Doğankent İlçe Başkanlığına da Ruşen Özden'in getirildiğini vurgulayan Aydın, "Yeni atamalar Piraziz ve Doğankent ilçelerimize hayırlı olsun. Göreve atanan arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyoruz" dedi.

Hasan Aydın, Giresun'a yönelik yatırım çalışmalarının hızla devam ettiğini de belirterek, "Bu bağlamda iki önemli yatırımımızı yakından takip ediyoruz. Bunlardan biri Eğribel Tüneli'nin yapım süreci. Projenin ihale süreci devam etmekte ve kısa zaman sonra sonuçlanacak. Yine bir diğeri de Çotanak Arena'nın yapımı. Bu projede de TOKİ ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında yapım işi için gerekli protokol imzalandı. Yılbaşına kadar da ihale süreci tamamlanacak" diye konuştu. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Piraziz ve Doğankent İlçe Başkanlıklarına Atama Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement