AK Parti Pursaklar İlçe Teşkilatı Ocak Ayı Danışma Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Pursaklar İlçe Teşkilatı Ocak Ayı Danışma Toplantısı

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Parti Pursaklar İlçe Teşkilatı Ocak Ayı Danışma Toplantısı’na katılarak belediye hizmetlerini anlattı.

24.01.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Parti Pursaklar İlçe Teşkilatı Ocak Ayı Danışma Toplantısı'na katılarak belediye hizmetlerini anlattı.

Pursaklar Belediyesi Abdurrahim Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Pursaklar İlçe Teşkilatı Ocak Ayı Danışma Toplantısı'na AK Parti Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Ahmet Uzunoğlu, Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu, teşkilat mensupları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Pursaklar'da yürütülen faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Çetin "Derdimiz herkesi mutlu etmek ve tebessüm ettirmektir. Yaptığımız her hizmetin bir arka planı vardır. Pursaklar'ı Ankara'nın merkez metropol ilçesi haline getirdik. İnşallah bundan sonra da hemşerilerimize daha çok hizmet edeceğiz" dedi.

"SELÇUK BAŞKANIMIZ PURSAKLAR'I DEĞİŞTİRDİ"

AK Parti Ankara Milletvekili Şanlı ise yaptığı konuşmada hükümetin çıkartmaya hazırlandığı bazı sosyal ve güvenlik hakları içeren yasal düzenlemeler hakkında davetlileri bilgilendirdi. Pursaklar'ın ciddi bir değişim yaşadığını ifade eden Şanlı, "Burada Sayın Selçuk Başkanımıza teşekkür ediyorum. Pursaklar'ın eski halini ve yeni halini görüyorsunuz. Bu işler çalışmayla, hizmetle oluyor. ve inanıyoruz ki bu azim ve gayretle 2015 seçimlerinde de Pursaklar yine büyük başarılara imza atacaktır" ifadelerini kullandı.

Ak Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu da yaptığı teşekkür konuşmasında ilçe teşkilatı olarak 2015 seçimlerine büyük bir disiplin içerisinde hazırlandıklarını, mahalle başkanlıklarını tamamladıklarını, teşkilat yapılanmasında görev dağılımlarının yapıldığını bildirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Pursaklar İlçe Teşkilatı Ocak Ayı Danışma Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement