AK Parti 'Reis'i İzledi - Son Dakika
Yerel

AK Parti 'Reis'i İzledi

AK Parti \'Reis\'i İzledi

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı, yaklaşan halk oylaması öncesi teşkilata jest yaparak sinema keyfi yaşattı.

09.03.2017 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı, yaklaşan halk oylaması öncesi teşkilata jest yaparak sinema keyfi yaşattı. Film olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatının çocukluk ve gençlik yıllarını, dönemin şartları içinde anlatan 'Reis'i seçen AK Partililer, salon kiraladılar. Yaklaşık 200 kişilik salonda filmi toplu halde izleyen partililer, referandum çalışmaları arasında stres atma fırsatı buldu.

Sinema buluşmasına Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, Yönetim Kurulu üyeleri ve Aileleri ile mahalle başkanları ve Aileleri katıldı.

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, gösterim öncesi yaptığı konuşmada, " Türkiye'nin çok önemli bir seçimin arefesinde olduğuna dikkat çekerek, teşkilat olarak hummalı bir şekilde 'evet' kampanyası yürüttüklerini vurguladı. Ana kademe, kadın ve gençlik kolları ile mahalle teşkilatları olarak son 2 yıl içinde üçüncü seçime gittiklerini belirten Korkmaz, "Teşkilatımızla, gece gündüz çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde vefakar ve cefakar dava arkadaşlarımıza bir nefes aldırmak, stres atmalarını sağlamak istedik. Salon kiralayarak aileleriyle birlikte Reis filmini izlemelerini sağladık. Etkinlik, büyük ilgi gördü, memnuniyet uyandırdı. Cumhurbaşkanımız, bizim için çok çok önemli bir lider. Onun hayatından kesitlerin beyaz perdeye yansıtılmasını da önemli buluyoruz. Filmi herkesin izlemesini isteriz. Film, rahmetli Başbakan Adnan Menderes ve arkadaşlarının idam kararlarının radyodan duyurulmasıyla başlıyor. Bazı çevreler ki biz onlara 'şer odakları' diyoruz, bu ülkede milletin sevdiği her lidere zulüm ettiler. Aynı bugünkü gibi 'tek adam, diktatör' dediler, sahte suçlamalarla darağacına gönderdiler, itibarsızlaştırdılar. Sonunda kaybeden ülkemiz ve milletimiz oldu. Bizler dedelerimizin, babalarımızın pişmanlıklarını yaşamayacak, Cumhurbaşkanımızla daima beraber olacağız, onu asla yalnız bırakmayacağız. Bunu tüm Türkiye 15 Temmuz'da büyük bir destan yazarak dosta düşmana gösterdi" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti 'Reis'i İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement