AK Parti Rize İl Başkanı Ayar'ın Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

AK Parti Rize İl Başkanı Ayar'ın Ziyaretleri

AK Parti Rize İl Başkanı Ayar\'ın Ziyaretleri

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerini sürdürüyor.

19.07.2014 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerini sürdürüyor.

Ayar, bazı yönetim kurulu üyeleri ile Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan ile Serbest Mali Müşavirler Odası Başkanı Muammer Berberoğlu'nu ziyaret ederek bir süre görüştü.

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Ayar, "Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıldan bu yana Türkiye'nin en temel sorunlarını çözmek için cesaret ve kararlılıkla mücadele verdi. Dünya arenasında adından söz ettiren, ekonomisiyle geleceğin güçleri arasına girmeye aday bir Türkiye görmekteyiz" dedi.

Ayar, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminin çok önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"AK Parti hükümetinin yaptığı bu yatırımların devam etmesi Türkiye'nin geleceği için çok önemlidir. Rize'nin evladı sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturmasıyla şüphesiz bu hizmet kervanı daha da hızlanacak ve daha da büyüyecektir. Bu anlamda Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a en büyük desteğin hemşehrilerinden geleceğinden şüphe etmiyorum. Biz Rizelilere büyük görev düşüyor. Yeni Türkiye yolunda Cumhurbaşkanlığı, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'a akışır." - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Rize İl Başkanı Ayar'ın Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement