Ak Parti, Roman Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Ak Parti, Roman Vatandaşlarla Buluştu

Ak Parti, Roman Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Denizli milletvekili adayı Bilal Uçar, Roman vatandaşlarla bir araya gelerek, “Hangi etnik kökenden olursa olsun Türkiye’de herkes bizim kardeşimizdir.

21.05.2015 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Denizli milletvekili adayı Bilal Uçar, Roman vatandaşlarla bir araya gelerek, "Hangi etnik kökenden olursa olsun Türkiye'de herkes bizim kardeşimizdir. Biz biriz ve beraberiz, biz birlikte Türkiye'yiz" dedi.

AK Parti Denizli milletvekili adayı Bilal Uçar, Honaz'a bağlı Kocabaş Mahallesi sakinleriyle buluştu. Halkın büyük ilgisiyle karşılaşan Uçar, vatandaşların sorunlarını dinledi. Romanların yoğun olarak bulunduğu Kocabaş Mahallesi'ne yapılan yatırımları yerinde inceleyen milletvekili adayı Uçar, hangi milletten olursa olsun herkesin iyi yaşama hakkı bulunduğunu belirterek, "Herkes bizim kardeşimizdir. Biz biriz ve beraberiz. Roman vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için elimizden geleni yapıyoruz. Kocabaş Mahallesi'nde Roman halkı için iyi işler yapılmış, alt yapı, üst yapı tamamlanmış. Her türlü sıkıntıları Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu tarafından gideriliyor. Onların rahatı ve huzuru için gereken yapılıyor" dedi.

Roman vatandaşlar da Bilal Uçar'a kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti. AK Parti Denizli milletvekili adayı Bilal Uçar'a Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Honaz İlçe Başkanı Halit Tosun, İlçe Gençlik Kolları üyeleri de eşlik etti. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Parti, Roman Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement