AK Parti Salihli Belediye Başkan Aday Adayı Tunca İddialı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Salihli Belediye Başkan Aday Adayı Tunca İddialı

AK Parti Salihli Belediye Başkan Aday Adayı Tunca İddialı

AK Parti'den Salihli Belediye Başkan aday adayı olan Veteriner Hekim Ulvi Murat Tunca, köyleri karış karış gezmeye başladı.

16.08.2013 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Salihli Belediye Başkan aday adayı olan Veteriner Hekim Ulvi Murat Tunca, köyleri karış karış gezmeye başladı. Tunca ilk olarak Allahdiyen, Kordon ve Taytan'a bağlı Bezirganlı mahallesini ziyaret etti.

Salihli'yi karış karış gezdiklerini dile getirerek, halktan büyük ilgi ve destek gördüklerini söyleyen AK Parti Salihli Belediye Başkan aday adayı Veteriner Hekim Ulvi Murat Tunca "İnsanlarımızın Ak Parti'den büyük umutları ve hayalleri var. Çok çalışarak Salihli'de 2014 Mart'ından sonra ak bir sayfa açacağız" dedi.

Salihli'nin mevcut sorunlarını çözmek için ne gerekiyorsa onu yapacaklarını vurgulayan Tunca "2014 Mart ayında yapılacak olan seçimlerde tüm köylerin Salihli Belediye Başkanlığı için oy kullanacak. Çünkü seçimlere Manisa Büyükşehir olarak girecek. Büyükşehir olmanın birçok avantajı bulunuyor. Bu avantajlardan biri de belediye sınırları içerisinde kalan her yere, belediye tarafından hizmet götürülmesidir. Köylerimiz artık mahalle konumuna taşınmış olacaklar. Salihli Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi'ne hangi hizmetleri götürüyorsa, aynı hizmetleri tüm köylere götürmek zorundadır." diye konuştu.

Köylülere "Çok şükür bugün karşınıza başımız dik, alnımız ak çıkıyoruz" diyen Tunca "11 yıllık iktidarımızda eğitimden, sağlığa yaptıklarıyla karşınıza başımız dik çıkıyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Salihli Belediye Başkan Aday Adayı Tunca İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement