AK Parti Salihli İlçe Başkanı Ahat Aksoy Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Salihli İlçe Başkanı Ahat Aksoy Açıklaması

AK Parti Salihli İlçe Başkanı Ahat Aksoy Açıklaması

AK Parti Salihli İlçe Başkanı Ahat Aksoy, “AK Parti Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yükselme döneminin mimarıdır ve bu mimarın bir tek hedefi vardır; insanımızı yaşatmak, geliştirmek ve onun mutlu olmasını temin etmek.

20.04.2015 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Salihli İlçe Başkanı Ahat Aksoy, "AK Parti Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yükselme döneminin mimarıdır ve bu mimarın bir tek hedefi vardır; insanımızı yaşatmak, geliştirmek ve onun mutlu olmasını temin etmek. Büyük ve güçlü Türkiye ancak böyle kurulur." dedi.

Başkan Ahat Aksoy, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerin startının verilmesinin ardından AK Parti hükümetinin yaptıklarını ve yapacaklarını halka en iyi şekilde anlatacaklarını belirtti. Aksoy, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Sayın Başbakanımız tarafından Ankara'da milletvekili adaylarımız tanıtıldı. Yeni Türkiye sözleşmesi deklere edildi. Seçim beyannamemiz açıklandı. Elbette biz de AK Parti'nin memleketi daha iyi yöneteceğine inandığımız için AK Parti'yi anlatacağız ve partimize destek isteyeceğiz. Kimseye hakaret etmeyeceğiz. Sadece ve sadece yaptıklarımızı, yapmakta olduklarımızı ve yapacaklarımızı söyleyeceğiz. Başkalarının yarattığı enflasyon canavarını bizim yendiğimizi, İMF'ye ülkeyi yönetemeyenlerin borçlandıklarını o borcu bizim ödediğimizi, onların ithal bakan getirdiğini, bizim ise ithal bakana ihtiyaç duymadığımızı anlatacağız. Onların döneminde memlekette asayiş güllük gülistanlıkmış masallarını yalanlayacağız ve onlara soracağız. Madem memleket güllük gülistanlıktı terör sıfıra inmişti neden olağanüstü hali kaldırmadınız? Olağanüstü hali biz kaldırdık. Bu milletin çocuklarının önüne ücretsiz ders kitaplarını biz koyduk. Onları tebeşir tozundan biz kurtardık. Akıllı tahtayla biz tanıştırdık. Onlara tablet bilgisayar dağıtmaya biz başladık. Hastaneleri biz birleştirdik. Hastanedeki kuyrukları biz bitirdik. 18 yaşından küçüklere ücretsiz sağlık hizmetini biz verdik. Özürlülere ve özürlü yakınlarına maaşı biz bağladık. Şehit yakınlarına ve gazilere daha çok istihdam hakkını biz verdik. Yollarda bu milletin çocukları yitip gitmesin, ölmesin diye duble yolları 6 bin kilometreden 25 bin kilometrelere biz çıkardık. Diş hastanelerini şehir hastanelerini biz kurduk. Marmarayı biz yaptık. 3. boğaz köprüsünü biz yapıyoruz. Dünya'nın en büyük üçüncü havaalanını İstanbul'a biz inşaa ediyoruz. Hızlı treni Salihli'ye biz getiriyoruz. Siz ne yaptınız? Eğer aradığınız milliyetçilikse alın size milliyetçilik. Eğer aradığınız sosyal devletse alın size sosyal devlet. Eğer aradığınız demokrasi ve barışsa alın size demokrasi ve barış. Bizi eleştirenler ve eleştirecek olanlar bugün daha iyi şartlarda yaşıyorsanız, 2002 yılından önce bindiğiniz arabalardan daha iyi arabalara biniyorsanız, daha iyi evlerde oturuyorsanız, daha büyük işyerlerine ve çiftliklere sahipseniz güven içinde onları yönetiyorsanız. AK Parti'nin hizmetleri ve onun oluşturduğu güven ve istikrarın katkısıyladır. AK Parti Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yükselme döneminin mimarıdır ve bu mimarın bir tek hedefi vardır. İnsanımızı yaşatmak, geliştirmek ve onun mutlu olmasını temin etmek. Büyük ve güçlü Türkiye ancak böyle kurulur. 7 Haziran seçimlerinin memleketimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Salihli İlçe Başkanı Ahat Aksoy Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement