AK Parti Samsun'da Temayül Yoklaması Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Samsun'da Temayül Yoklaması Sona Erdi

AK Parti Samsun\'da Temayül Yoklaması Sona Erdi

AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nın 25. Dönem milletvekilleri aday adayları için organize ettiği ve yoğun bir katılımın olduğu temayül yoklaması sona erdi.

01.03.2015 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın 25. Dönem milletvekilleri aday adayları için organize ettiği ve yoğun bir katılımın olduğu temayül yoklaması sona erdi.

25. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesi AK Parti Samsun Milletvekili aday adaylarının belirleneceği, AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen temayül yoklaması sona erdi. AK Parti MKYK Üyesi eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Erç, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşen yoklama saat 16.00 itibariyle sona erdi. 81 aday adayı için, 2 bin 494 kişinin 17 sandıkta oy kullandığı temayülün süresinin sona ermesinin ardından sandıklar açılarak, zarflar AK Parti Genel Merkezi'ne gönderilmek üzere paketlendi. Paketleme işleminin arından konuşma yapan AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, "Bugünkü gerçekleştirdiğimiz temayül yoklamasına olan ilgiden dolayı çok memnun oldum. İl Başkanlığımızı bu güzel bir atmosferde geçen temayül yoklamasından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ise geniş ve yoğun katılımdan dolayı partililere teşekkür etti. Konuşmaların ardından AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, paketlenen zarfları kendi eliyle mühürledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Samsun'da Temayül Yoklaması Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement