AK Parti Samsun İl Başkanı Köktaş Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Samsun İl Başkanı Köktaş Açıklaması

AK Parti Samsun İl Başkanı Köktaş Açıklaması

"Biz 2023'ü, 2053 ve 2071'i hedefleyen anlayış ile hareket ediyoruz"

08.09.2014 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Biz 2023'ü, 2053 ve 2071'i hedefleyen anlayış ile hareket ediyoruz" dedi.

Köktaş, Samsun Büyükşehir Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve ilçe belediye başkanlarıyla parti binasında değerlendirme toplantısı yaptı.

Burada konuşan Köktaş, Yerel Yönetimler Yasasıyla ile birlikte hizmetlerin tek noktadan ve hızlı bir şekilde yapıldığını söyledi.

AK Parti ile Türkiye'nin ekonomik, kültürel, sağlık, eğitim ve ulaşım başta olmak üzere her alanda hızlı bir gelişim içinde olduğunu vurgulayan Köktaş, "Bunun yanında yerel yönetimler olarak da AK Parti, hizmetleri ile çığır açmıştır. Çıkartılan ve 6 aydır uygulanmakta olan bütün şehir yasası ile birlikte yerinden yönetim güçlendirilmiş, yerel yönetimlerin hizmetleri güçlü, koordineli bir biçimde etkinleştirilmiştir.  Artık ülkemiz yerel kalkınmada her geçen gün daha da öne çıkıyor. Artık 'AK Belediyecilik' anlayışı ile şehirlerimiz önemli mesafeler kat ediyor. Çünkü bizim önceliğimiz insan, derdimiz halkımızın mutluluğudur" diye konuştu.

Türkiye'ye sosyal belediyecilik ve çözüm üreten belediyecilik kavramını AK Parti'nin yerleştirdiğine işaret eden Köktaş, şunları kaydetti:

"Estetik şehirler kurma anlayışı ile altyapıda, konut inşasında, ulaşım projeleri gibi öncü belediyecilik düşüncesini ortaya koymuş bir parti olarak sadece yarını değil, biz 2023'ü, 2053 ve 2071'i hedefleyen anlayış ile hareket ediyoruz. Şehrimizde mevcut sorunları çözerken, geleceğin şehir tasavvurunun ilk adımlarını da atıyoruz. AK Parti olarak amacımız, ülkemizi mahallelerden, büyük şehirlerine kadar her mekanda, insanımızı merkeze alacak şekilde en güçlü, en zengin ve en demokratik düzeylere yükseltmektir." - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Samsun İl Başkanı Köktaş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement