AK Parti Samsun Miletvekili Bakır'ın Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

AK Parti Samsun Miletvekili Bakır'ın Ziyaretleri

AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, Yakakent ilçesinde orman yangını nedeniyle evleri yanan aileleri yaşadıkları konteynırlarda ziyaret etti.

17.02.2015 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, Yakakent ilçesinde orman yangını nedeniyle evleri yanan aileleri yaşadıkları konteynırlarda ziyaret etti.

Ziyarette Bakır, orman yangını hakkında Bafra Orman İşletme Müdürü Ahmet Ulukan'dan bilgi aldı.

Daha sonra yangında evleri tamamen yanan vatandaşların dinleyen Bakır, orman yangınına kısa zamanda müdahale edilerek kontrol alınması ve akabinde söndürülmesinin olası felaketli önlediğini söyledi.

Yangın esnasında yer yer saatte 100 kilometre hızla lodos estiğini buna rağmen yangını kontrol altına alındığını anımsatan Bakır, "Yangın nedeniyle 5 ailemiz evsiz kaldı. Onların tüm istek ve sorunlarıyla yakından ilgileneceğim. Yangın esnasında ve sonrasında hükümet olarak her türlü imkanı seferber edildi. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için bundan sonraki dönemde de elimizden gelen yardımda bulanacağız. Hükumetimizin çok güçlü, her türlü sıkıntıları kısa sürede çözüme kavuşturacaktır. Bende Samsun Valimizin, Büyükşehir Belediyemiz ve diğer ilgili kurumlarla temasa geçerek sizlere her türlü yardımın yapılması konusunda aracı olacağım" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Samsun Miletvekili Bakır'ın Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement