AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Kurt'un Kavak Ziyareti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Kurt'un Kavak Ziyareti

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Hasan Basri Kurt, Kavak ilçesini ziyaret etti, seçmenlerden destek istedi.

19.04.2015 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Hasan Basri Kurt, Kavak ilçesini ziyaret etti, seçmenlerden destek istedi.

Kurt, ilçeye gelişinde Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız, partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

"Siyasete atılmamdaki amacım ilçeme, Samsun'umuza, Türkiye'mize hizmet etmek içindir" diyen Kurt, AK Parti Samsun Milletvekili sıralamasında 5. sırada bulunduğunu hatırlattı.

Kurt, sözlerine şöyle devam etti:

"Ben, siz Kavaklı hemşehrilerimden benim için değil, AK Parti'nin 9 milletvekili adayı için çalışmanızı, oy kullanmanızı istiyorum. Sadece Kavak'ta          değil, Samsun'da, Samsun'un ilçelerinde ve ülkemizin her tarafında bulunan dostlarınızla irtibata geçip 7 Haziran'da AK Parti'ye oy kullanmaları için girişimde bulunmanızı, çalışmanızı istiyorum. Herhangi bir nedenle AK Parti'ye kızmış olanlar, kararsızlar vardır. Bu vatandaşlarımızı ikna etmeye gayret ediniz. Başta yeni anayasanın da hazırlanması bakımından  7 Haziran'daki 25. dönem milletvekili seçimlerinin önemli olduğunu düşünerek sandıktan güçlü çıkalım. Bunu siz değerli hemşehrilerimden saygıyla bekliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Kurt'un Kavak Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement