AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş'ın Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş'ın Ziyaretleri

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Dr. Kamil Furtun Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi ile Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini ziyaret etti.

27.07.2015 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Dr. Kamil Furtun Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi ile Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini ziyaret etti.

Köktaş, ilk olarak Dr. Kamil Furtun Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesini ziyaret ederek burada hastalara "geçmiş olsun" temennisinde bulundu.

Hasta ve yakınlarıyla bir süre sohbet eden Köktaş, Başhekim Dr. Tamer Kutlu'dan hizmetler hakkında bilgi aldı. Hastanede görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarına başarı dileyen Köktaş, ayrıca görevi başında uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden Opr. Dr. Kamil Furtun için rahmet diledi.

Milletvekili Köktaş, daha sonra Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Dursun Mehel'i makamında ziyaret etti.

Samsun'da sağlık alanında yapılan ve devam eden yatırımların görüşüldüğü ziyaret hakkında bilgi veren Köktaş, AK Parti iktidarları döneminde kaliteli, nitelikli, ulaşılabilir ve güvenli sağlık hizmeti sunmak için çok sayıda projenin hayata geçirildiğini söyledi.

13 yıllık AK Parti hükümetleri döneminde sağlık alanında devrim niteliğindeki reformlar yapıldığını ifade eden Köktaş, "İnsan hayatını her şeyden çok önem veren sağlık politikamızla 2002-2015 yılları arasında ilimiz merkez ve ilçelerinde son teknoloji cihazlarla donatılmış yeni sağlık hizmetleri yapıldı. Son 13 yılda 582 milyon liralık sağlık yatırımı yapılan ilimizde, sağlık tesisi yatırımları hız kesmeden devam ediyor" diye konuştu.

Köktaş'a AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Nuri Gençtürk de eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş'ın Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement