AK Parti Samsun Milletvekili Kurt Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Samsun Milletvekili Kurt Açıklaması

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, "Dünyanın bir çok ülkesinde Müslümanlar ramazan ayını zulüm altında yaşıyor" dedi.

29.06.2015 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt,  "Dünyanın bir çok ülkesinde Müslümanlar ramazan ayını zulüm altında yaşıyor" dedi.

Kurt, Atakum Belediyesi tarafından Erikli Mahallesi'nde düzenlenen iftar programına katıldı.

Burada tek tek vatandaşlarla sohbet eden Kurt,  dünyanın bir çok ülkesinde Müslümanların ramazan ayını zulüm altında yaşadığını söyledi.

"Bizler bugün birlik ve beraberliğimizi en güzel şekliyle yaşarken dünyada birçok Müslüman ülkede aynı şey yaşanmıyor" diyen Kurt, "Onlar için bol bol dua edelim. Müslüman kardeşlerimiz için dua edelim. Allah bize sağladığı birlik ve beraberliği o kardeşlerimize de sağlasın inşallah. Bu akşam iftar sofranızda bizlere de yer verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise, ilçede nostaljik ramazan yaşatmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Yalı Kafeterya'da düzenlediğimiz nostaljik ramazan etkinlikleri devam edecek. Bu etkinliklere gösterilen ilgiye teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu akşam olduğu gibi mahallelerimizde gerçekleştirilen iftar buluşmalarına da aynı ilgi gösteriliyor. Amacımız ramazan ayını en güzel şekilde yaşamaktı. Çok şükür Atakum'da en güzel şekilde yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel AK Parti Samsun Milletvekili Kurt Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement