AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı, Başkan Yılmazer'i Tebrik Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı, Başkan Yılmazer'i Tebrik Etti

AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı, Başkan Yılmazer\'i Tebrik Etti

AK Parti Sapanca İlçbe Başkanı Nazmi Bostancı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’i Doçentlik unvanı kazanmasından dolayı makamında ziyaret ederek, tebrik etti.

01.04.2015 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sapanca İlçbe Başkanı Nazmi Bostancı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer'i Doçentlik unvanı kazanmasından dolayı makamında ziyaret ederek, tebrik etti.

Doçentlik unvanını kazanan Başkan Yılmazer'i yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tebrik eden İlçe Başkanı Nazmi Bostancı ziyarette yaptığı konuşmada, "İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte değerli Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ederek girmiş olduğu sınavları kazanıp Doçentlik unvanını almasından dolayı tebrik ettik. İlçemizde yaptığı başarılı çalışmalar ile halkımızın takdirini toplayan Belediye Başkanımızın doçentliği kazanmasından dolayı ilçe teşkilatı olarak gurur duyduk. Bundan sonra Rabbim kendisine profesörlüğü de nasip eder inşallah" dedi.

Kendisini ziyaret edip pasta keserek tebrik eden İlçe Teşkilatı üyelerine teşekkür eden Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer ise, "İlçe Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha nice başarılara İnşallah" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı, Başkan Yılmazer'i Tebrik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement