AK Parti Seçim Çalışmalarına Hızlı Başladı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Seçim Çalışmalarına Hızlı Başladı

AK Parti Seçim Çalışmalarına Hızlı Başladı

AK Parti Mersin İl Teşkilatı ve milletvekili adayları 1 Kasım’da gerçekleşecek olan genel seçimler için çalışmalarına hızlı başladı.

02.10.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Mersin İl Teşkilatı ve milletvekili adayları 1 Kasım'da gerçekleşecek olan genel seçimler için çalışmalarına hızlı başladı.

Bu kapsamda Mersin ikinci sıra adayı Yılmaz Tezcan, Silifke'de sürdürdüğü seçim çalışmaları çerçevesinde Silifke Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, tedavi gören hastaların ve sağlık çalışanlarının sorun ve taleplerini dinledi. Tezcan, daha sonra ilçe teşkilatıyla birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Çalışmalarını merkez Akdeniz ilçesinde sürdüren üçüncü sıra adayı Ali Cumhur Taşkın, TRT Çukurova, liman, Gümrük Müşavirleri Derneği ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü ziyaretlerinin ardından Nacarlı ve Bağlarbaşı mahallelerinde halkla bir araya geldi. 1 Kasım'da yapılacak genel seçimlerde AK Partiye destek olunmasını isteyen Taşkın, AK Parti iktidarının son 13 yılda yaptığı hizmetlerin inkar edilemeyeceğinin altını çizdi.

Dördüncü sıra adayı Hacı Özkan ise çalışmalarını Toroslar ilçesinde sürdürdü. İlçe teşkilatıyla birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunan Özkan, AK Parti'nin Mersin'de bu defa en az 5 milletvekili çıkaracağını önü sürdü. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Seçim Çalışmalarına Hızlı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement