AK Parti Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

AK Parti Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayları 1 Kasım seçimlerine 13 gün kala temaslarını sürdürüyor.

19.10.2015 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adaylarından Faruk Aksoy hafta sonu M. Ali Cevheri ile Bozova'da, Mehmet Akyürek Ceylanpınar'da, Mehmet Arkan Hilvan'da, Halil Özcan Viranşehir'de ve Abdurrahman Yetkin ise şehir merkezinde seçmenle buluştu.

AKSOY BOZOVA'DA

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Mehmet Faruk Aksoy ise seçim bölgesi Bozova'da esnafı ziyaret ederek 1 Kasım seçimleri için seçmenden destek istedi. Ardından kent merkezinde geçerek Açıksu, Süleymaniye mahallelerinde vatandaşla buluşan Aksoy, "1 Kasım seçimlerin kişilerin meselesi değil. Ülkemizin geleceğini etkileyecek çok önemli bir seçimdir. Sen, ben yok, Türkiye var. Öncelikle Türkiye'yi düşüneceğiz. Türkiye huzur bulursa Şanlıurfa'mız da, Bozova'mız da huzurlu olur. 1 Kasım seçimlerine kısa bir süre kaldı. Halkımız ile bütünleşiyoruz. Gitmediğimiz ev çalmadığımız kapı kalmayacak inşallah" dedi.

AKYÜREK CEYLANPINAR'DA

Adaylardan Mehmet Akyürek ise seçim çalışmaları kapsamında Ceylanpınar'da esnafı ziyaret ederek, vatandaşların AK Parti'ye destek olmalarını istedi. Akyürek'e ziyareti sırasında AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Akyürek temasları sırasında ilçede yapılan bir caminin açılışına da katıldı. Temasları ile ilgili Akyürek, "Ceylanpınar ilçemizi ziyaret ettik. Esnafımız 1 Kasım seçimlerini hakikaten kendi kararını bu işsizliğin ve geleceğin umudu olarak görüyorlar. 1 Kasım'da da inşallah Ceylanpınar en başarılı ilçemiz olacak. İlçe teşkilatımız çalışmakta bütün meclis üyeleri ile birlikte iyi bir hava var" dedi.

ARKAN HİLVAN'DA

AK Parti Milletvekili adaylarından Mehmet Arkan ise Hilvan AK Parti İlçe Başkanı Hanifi Düzme ve AK Parti Hilvan Belediye Meclis Üyesi Halil Hatipoğlu ile birlikte Hilvan ilçesine bağlı kırsal mahalleleri gezdi.

Arkan burada Sındırık, Gelenek, Yukarı Ekece, Aşağı Ekece, Ertuğrul, Bardaklı, Yeni Narince, Gülaldı ve Kocabey mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların 1 Kasım seçimlerine hazır olduklarını belirten Arkan, "Hilvan kırsalında mahallelerimizi tek tek ziyaret ediyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşların istikrardan yana tavır aldıklarını görüyoruz. bizlere iletilen sorunları çözmeye çalışıyoruz. AK Parti ile gelecek olan yatırımları anlatmaya çalışıyoruz. İnsanlarımızla AK Partiden çok razı bunu açıkça görüyoruz. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde yine istikrar kazanacak" dedi.

CEVHERİ BOZOVA'DA

Bir diğer aday Mehmet Ali Cevheri ise Bozova'da temaslarda bulundu. İlçe ilk olarak AK Parti Bozova İlçe Başkanlığı'na geçen Cevheri parti ilçe Başkanı Av. Mehmet Akgün ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

Yaklaşan seçimler öncesi yönetimle fikir alışverişinde bulunan aday Mehmet Ali Cevheri, seçimlerde başarılı olmanın önemli faktörlerinden birinin de teşkilatlar olduğunu söyledi.

Cevheri, "Hepimiz bu vatanın, Türkiye'nin vatandaşıyız, ortak paydasıyız. Bundan daha önemlisi 1 Kasım seçimleri bizim kader seçimimizdir. Biz bu seçimde oy kullanırken bir partiye oy atmayacağız. Partimizin mukadderatı ile Türkiye'nin mukadderatıdır. Türkiye'nin mukadderatı ile İslam âleminin mukadderatı birleşmiştir. Biz ya çocuklarımızın yarınına, geleceğine oy atacağız, aydınlığa oy atacağız, hizmete oy atacağız, yatırıma oy atacağız, kardeşliğe oy atacağız, barışa oy atacağız, huzura oy atacağız, istikrara oy atacağız" dedi.

ÖZCAN VİRANŞEHİR'DE

AK Parti Milletvekili adayı Dr. Halil Özcan ise seçim çalışmaları kapsamında Viranşehir'deydi. Burada İlçe teşkilatında vatandaşlara hitap eden Özcan, Türkiye'nin istikrarlı bir hükümete şiddetle ihtiyacı olduğunu söyledi. Özcan'ın ilçe ziyaretine AK Parti Eyyübiye ilçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş, ilçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çoban, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adaylarından iş adamı Mehmet Günak eşlik etti.

Özcan, ilçede yaptığı değerlendirmesinde "Bu seçim gerçekten bir parti seçimi değil, şahıs seçimi değil. Son 3 ayda bile meseleyi çok net gördüğünüzden eminim. Esnaf, orta direk bunu en iyi hisseden sınıftır. Biz bu seçimde sandıktan o partiyi, bu partiyi çıkartmıyoruz, bu seçimde hükümet çıkaracağız" dedi.

YETKİN ŞEHİR MERKEZİNDE

Aday Abdurrahman Yetkin ise hafta sonu seçim çalışmaları kapsamında Köprübaşı, Topçu Meydanı ve Şehit Nusret Caddesi'nde esnafı ziyaret etti. Yaşanan sıkıntılarını dinleyen Yetkin, Türkiye'deki olumsuz havanın AK Parti iktidarı ile son bulacağını söyledi.

Yetkin'e ziyaretleri sırasında Haliliye Belediye Meclis Üyesi Halil Yetkin ve Haliliye ilçe teşkilatı üyeleri eşlik etti.

Seçim çalışmaları hakkında açıklamada bulunan Abdurrahman Yetkin, "Bugün seçim çalışmalarımıza Köprübaşı'ndan başladık. Ondan sonra Köprübaşını bitirdik Topçu Meydanını bitirdik. Bütün bu çarşı etrafında esnaflarımızın dileklerini aldık dinledik kendilerini görüşlerini aldık. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'yi tek başına iktidara getirerek bu sorunlara çözüm getireceğimize hem fikir olduk esnaflarımızla beraber. Tabi esnafımızın sıkıntıları büyük bu olumsuz hava yüzünden esnaf ve sanayici arkadaşlarımız bunu ifade ettiler. Dolayısıyla bundan sonra bu olumsuz havanın giderileceğini AK Partinin tek başına iktidara gelerek sıkıntılara çare olacağı inancı içerisindeyim" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Parti Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement