AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Toplantısı

AK Parti Trabzon Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Boz : "2023 vizyonu için Cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda kazanmalıyız"

19.07.2014 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Trabzon Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Köksal Boz başkanlığında, AK Parti İl binasında düzenlenen toplantıya, Teşkilat Başkanı Nevzat Çabuk, Seçim İşleri Başkanı Çağlayan Odabaşı, Tanıtım Medya Başkanı Cihan Bıyıkoğlu, Mali ve İdari İşler Başkanı Murat Üçünü, İl Sekreteri Mahmut Kalaycı, yönetim kurulu üyesi Serap Ayvaz ve ilçe seçim kurulu başkanları katıldı.

Boz, toplantıda yaptığı konuşmada, Seçim Koordinasyon Merkezi olarak çok güçlü bir yapıya sahip olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"2023 vizyonu için Cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda kazanmalıyız. O yüzdendir ki daha özverili çalışarak, dünyanın örnek aldığı bir lider olan Başbakanımız için sandık başına giderek çalışmalarımızı sergilemeliyiz. 10 Ağustos bizim için çok önemli. Daha önce yapılan tüm seçimlerde ve referandumda aldığımız oyun üzerine çıkarak Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığına taşıyacağız." - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement