AK Parti Seçim Startını, Türbede Dua ile Verdi - Son Dakika
Politika

AK Parti Seçim Startını, Türbede Dua ile Verdi

AK Parti Seçim Startını, Türbede Dua ile Verdi

1 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek olan milletvekili genel seçimleri için takvim yaklaşırken, AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarının startını İshakpaşa Türbesi önünde yapılan dua ile verdi.

05.10.2015 20:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek olan milletvekili genel seçimleri için takvim yaklaşırken, AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarının startını İshakpaşa Türbesi önünde yapılan dua ile verdi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Belediye Meclis üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları ile partililerin katıldığı törende, öğle namazının kılınmasının ardından İshakpaşa Türbesinde edilen dualarla seçim startı verildi.

HAYDİ BİSMİLLAH

Duanın ardından İshakpaşa Türbesi önünde toplanan partililere hitap eden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, "Buraya siyaset yapmak maksadıyla değil, niyazda bulunmaya, dua etmeye, şehrimizin dinamiklerinden, bu şehrin vatan olmasına emek verenlerden, büyük komutan, büyük devlet adamı ve tarihimizin yetiştirmiş olduğu en değerli devlet adamı ve sultanımız, padişahımız Fatih Sultan Mehmet Hanın komutanı İshakpaşa Hazretlerinin huzurunda olup, Turgutalp hazretlerine, Kasım Efendi hazretlerine, Mezarcı Dede hazretlerine, Edebey'e, Alibey'e, Samsa Çavuş'a, aklımıza gelen gelmeyen bütün büyüklerimize, bize bu toprağın vatan olması için mücadele edenlere dua ederek, yolumuza başlamaktır" dedi,

YOLUMUZ UZUN, İŞİMİZ ÇOK

Milletvekili Şahin, "Allah hepimize güç ve kuvvet versin. Allah büyüklerin duasını yanımızdan eksik etmesin. Bizi de onların yanından gidenlerden eylesin. Allah hepimizi kazadan, beladan, görünür görünmez musibetlerden ve başımıza gelecek felaketlerden korusun. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Kazamız ve seçim startımızı buradan vermiş oluyoruz. Hayırlı, mübarek olsun. İnşallah bugün burada İshakpaşa Hazretlerinin huzurunda dua ederek yolumuza başladık. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu kutlu yolda, bu kutlu davada, büyük Türkiye davasında, lider Türkiye davasında insanımızın daha müreffeh olması anlayışında kendi partimizin dualarla yola çıkışına hep beraber şehadet ettik. Haydi bismillah" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Seçim Startını, Türbede Dua ile Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement