AK Parti Serik İlçe Başkanı Kozan Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Serik İlçe Başkanı Kozan Açıklaması

AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, ilçede 8 hafta süren Siyaset Akademisi programına bin 40 kişinin katıldığını bildirdi.

30.11.2016 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, ilçede 8 hafta süren Siyaset Akademisi programına bin 40 kişinin katıldığını bildirdi.

Kozan, düzenlediği basın toplantısında, ilçede gerçekleştirilen Siyaset Akademisi programında sona gelindiğini, 8 hafta süren programda 15 eğitimci, akademisyen, milletvekili ve araştırmacının ders verdiğini söyledi.

Siyaset Akademisine katılanlara, anayasa, Türkiye'nin toplumsal düzeni, kişisel ve bireysel eğitimler, kişisel gelişim ve siyasilerin deneyim paylaşımları, yerel yönetimler gibi konularda bilgi verildiğini kaydeden Kozan, şöyle konuştu:

"Akademiye siyasi kimlik gözetilmeksizin bin 40 kişi katılmıştır. Bu sayı Antalyamızı Türkiye birinciliğine taşımıştır. Siyaset Akademisine katkıda bulunan başta Milli Savunma Bakanımız Fikri Işık, Prof. Dr. Abdullah Koçak, Ar-Ge Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Çankırı Milletvekili Muhammed Emin Abbasoğlu, Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu'na teşekkür ediyoruz. Birçok akademisyen ve araştırmacı yazarın sunumuyla derslerimizi bitirmiş bulunmaktayız."

İlçede gerçekleştirilen hizmetler hakkında da bilgi veren Kozan, yol çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Kozan, "Kazaların yaşandığı Gebiz yolunda da genişletme ve asfalt çalışması başladı. Tapu ile ilgili çalışmalarda sona geliniyor. İçme suyu ile ilgili hukuki sorunlar da uzun zaman aldı ancak sorun çözülüyor. Gençlik Merkezi ihalesi yapıldı kısa zamanda yapım çalışmaları başlayacak. Büyükşehir ve Serik belediyelerimizin sorumluluğunda olan Kültür Merkezi, Atatürk Caddesi düzenlemesi gibi benzer ve çeşitli çalışmaları da takip ediyoruz." açıklamasında bulundu.

Siyaset Akademisinin son dersi 9 Aralık 2016'da Antalya'da yapılacak.

Son derste kursu başarı ile tamamlayan kursiyerlere gerçekleştirilecek sınavın ardından sertifika verilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Serik İlçe Başkanı Kozan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement