AK Parti Sinop Milletvekili Maviş, Gazetecilerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

AK Parti Sinop Milletvekili Maviş, Gazetecilerle Buluştu

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, gazetecilerle bir araya geldi.

05.06.2016 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, gazetecilerle bir araya geldi.

Sinop Üniversitesi Uygulama Otelinde düzenlenen programa, Maviş'in yanı sıra AK Parti Sinop İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, partililer ve gazeteciler katıldı.

Maviş, burada yaptığı konuşmada, gazetecilerin kamuoyu görevi yaptığı ve yaşadıkları şehrin gelişmesine katkıda bulunduklarını söyledi.

Gazetecilerle sürekli iletişim halinde olduğunu anlatan Maviş, şunları kaydetti:

"Sinop'a yapılan yatırımları süresinde teslim edilmesi için her zaman takip içindeyiz. 2019'a kadar Allah kısmet ederse 4 temel hizmet alanında Sinop'u marka şehir yapma iddiamızı sürdürerek bir yerlere taşımak istiyoruz. Bunlardan biri Sinop'a gelen 1 milyar liralık bir yatırım var. Burada bize düşen görev, bu yatırımın zamanında ve doğru bir şekilde yapılması için takibini en güzel şekilde yapmak. Örneğin, Sinop'a muhteşem bir kültür merkezinin yapımı var. 7 milyon liraya mal olan bu yatırımın, zamanında teslim edilmesi benim vazifem. Yani Türkeli'den Dikmen'e kadar hangi hizmet varsa, bunların takibini yaparak zamanında bitirilmesi benim görevim, bu vazifeyi de en güzel şekilde yaptığımdan kimsenin şüphesi olmasın."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Sinop Milletvekili Maviş, Gazetecilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement