AK Parti "Seçimler ve 30 Mart" Konulu Çalıştay Düzenleyecek - Son Dakika
Güncel

AK Parti "Seçimler ve 30 Mart" Konulu Çalıştay Düzenleyecek

AK Parti "Seçimler ve 30 Mart" Konulu Çalıştay Düzenleyecek

AK Parti yerel seçim sonuçlarını, 17 Aralık sürecinin yansımaları ve partiyi desteklemeyen seçmenleri anlamaya yönelik bir çalıştay düzenleyecek.

23.04.2014 19:48  Güncelleme: 21:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti yerel seçim sonuçlarını, 17 Aralık sürecinin seçimlere yansımaları ve partiyi desteklemeyen seçmenleri anlamaya yönelik, "Siyasetin Mihenk Taşı Seçimler ve 30 Mart" konulu bir çalıştay düzenleyecek.

"SİYASETİN MİHENK TAŞI SEÇİMLER VE 30 MART"

AK Parti AR-GE Başkanlığı, "Siyasetin Mihenk Taşı Seçimler ve 30 Mart" konulu bir çalıştay düzenliyor. Yarın akademisyenlerin, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin, uzmanların, medya temsilcilerinin ve siyasetçilerin katılımı ile gerçekleştirilecek çalıştayda, 17 Aralık süreci, bağlantılı olarak da yerel seçimlerde ortaya çıkan politik profil değerlendirilecek. AK Parti'yi destekleyenler kadar desteklemeyen seçmenlerin de anlaşılması ve uygun siyasal karşılıkların üretilmesini de amaçlayan çalıştayda "Yeni Türkiye" ifadesi ile karşılık bulan hedeflere hangi yol haritası ile ilerlemenin daha etkin sonuçlar doğuracağı, hangi siyasal ve demokratik adımları öncelemenin uygun olacağına yönelik olası stratejiler değerlendirilecek.

MALTA YILDIZ KÖŞKÜ'NDE ÇALIŞTAY DÜZENLENECEK

Bu çerçevede, AK Parti Ar-Ge Başkanlığı tarafından İstanbul Malta Köşkü Yıldız Parkı'nda düzenlenecek çalıştaya, Başbakan Yardımcısı Beşir Talay'ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ile 28 kişi konuşma yapacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel AK Parti 'Seçimler ve 30 Mart' Konulu Çalıştay Düzenleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement