AK Parti Stk'lar ile İstişare Halinde - Son Dakika
Yerel

AK Parti Stk'lar ile İstişare Halinde

AK Parti Stk\'lar ile İstişare Halinde

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı, ülke ve Adıyaman gündemiyle ilgili sivil toplum kuruluşlarına istişare ziyaretleri gerçekleştiriyor.

07.12.2016 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı, ülke ve Adıyaman gündemiyle ilgili sivil toplum kuruluşlarına istişare ziyaretleri gerçekleştiriyor.

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez ve yönetim kurulu üyeleri bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunuyor. İl Başkanı Abdurrahman Dimez ve yönetim kurulu üyeleri MÜSİAD Başkanı Şerif Yılıdırım ve yönetim kurulu üyelerini, ASKON Başkanı Mustafa Bozan ve yönetim kurulu üyelerini, Memur-Sen Adıyaman Temsilcisi Ali Deniz ve yönetim kurulu üyelerini kuruluşlarında ziyaret etti.

Adıyaman ve ülke gündemine ilişkin yaşanan gelişmeler ve bunların ortaya çıkartacağı sonuçlar üzerinde konuşan siyasiler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ülkenin ve Adıyaman'ın daha iyi yerlere gelebilmesi için el birliği ile hareket etmek gerektiğini vurguladılar.

AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Adıyaman'a yapılan yatırımlar ve projelerin yanı sıra Türkiye'nin önündeki siyasi, ekonomik durum ile ilgili bilgilerini paylaştı.

Abdurrahman Dimez, olası bir referandum durumunda sadece siyasilere değil sivil toplum kuruluşlarına da büyük görevler düştüğünü belirterek, yardım ve destek beklediklerini söyledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Stk'lar ile İstişare Halinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement