AK Parti Suşehri İlçe Teşkilatı Bayramlaştı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Suşehri İlçe Teşkilatı Bayramlaştı

AK Parti Suşehri İlçe Başkanlığı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

29.07.2014 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Suşehri İlçe Başkanlığı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

İlçede bulunan Muhsin Yazıcıoğlu aile çay bahçesinde düzenlenen halk ile bayramlaşma programında, AK Parti Sivas Milletvekili Ali uran, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce vatandaşların bayramını kutladı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma programında konuşan Milletvekili Ali Turan, 10 Ağustos tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Suşehri halkının AK Parti'nin adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vererek bir tarih yazacaklarını söyledi.

Turan, " Türkiye'de 12 yıldır hep ilkler yaşandı. Bir ilk ise 10 Ağustos'ta yaşanacak. Halk 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanını seçecek. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin adayıdır. Suşehri 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde bir tarih yazdı. Biz bunun altında ezilemeyiz. Bizde yazılan bu tarihi, hizmet etmekle ödeyeceğiz. Allah'ın izniyle, belediye başkanımız, İl genel meclis üyelerimiz ve AK Parti ilçe başkanımızla birlikte, Suşehri halkının desteğiyle Suşehri'ni daha modern şehir yapacağız. Bunun için, hangi partili olursa olsun. Hangi görüşe sahip olursa olsun. 10 Ağustos'tan sonra Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olması durumunda elimiz dolu olarak yanına gitmemiz gerekiyor. İnanıyorum ki 10 Ağustos'ta Suşehri yeniden bir tarih yazacak ve benim elimi dolu dolu gönderecektir." dedi.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ise Suşehri'nde hizmet kervanına başladıklarını söyleyerek, "Şuanda alt yapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah bu çalışmalar tamamlandıktan sonra yollarımızın üst yapılarını yapacağız. Suşehri halkı bizlere bu görevi verdi. Bizlerde siyasi rozetimizi çıkartarak herkese eşit mesafede hizmetlerimize devam ediyoruz. İnşallah bu değişimi zaman içerisinde tüm Suşehri halkı görecektir. Hizmetleri yaparken bir takım sıkıntılar yaşandığını biliyoruz. Ama biler bu sıkıntıyı en azami noktaya düşürmek için uğraşıyoruz. Çünkü şehir insanın, insan'da şehrin aynasıdır. Biz bu aynayı halkımıza sunacağız" diye konuştu.

AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce ise yaptığı konuşmada, geçmiş dönemi eleştirerek, "Bir oy uğruna geçmiş dönemde bu alt yapı ilçe merkezinden başlatılmadı. Ama şuandaki mevcut belediye başkanımız bu sıkıntıların olacağını bilerek ilk olarak ilçe merkezinden alt yapı çalışmalarını başlattı. Allah'ın izniyle de şuanda bu çalışma ilçe merkezinde tamamlanmak üzere, şnşallah ondan sonra ise çevre düzenleme çalışmaları ve asfalt çalışmalarıyla Suşehri hak ettiği noktaya gelecektir. Çünkü Suşehri ilçe kaymakamız, belediye başkanımız ve teşkilatımızla birlikte uyum içerisinde çalışmakta. Tek ortak paydamız Suşehri'ne hizmet etmektir" dedi. - SİVAS

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel AK Parti Suşehri İlçe Teşkilatı Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement