AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Akçay'dan Çerkezköy Çıkarması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Akçay'dan Çerkezköy Çıkarması

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Akçay\'dan Çerkezköy Çıkarması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay bir dizi ziyarette bulunmak amacıyla Çerkezköy’e geldi.

17.08.2014 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay bir dizi ziyarette bulunmak amacıyla Çerkezköy'e geldi.

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Akçay ilk olarak Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı, AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nı ardından yapımı devam eden Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Kubilay'ın makamında gerçekleşen ziyarette, Kaymakam Kubilay ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, "kısa süre önce göreve geldiniz. Görevinizin hayırlı olsun. Size ve yeni yönetiminize başarılar diliyorum" dedi.

İl Başkanı Akçay ise, "Kısa süre önce göreve geldik ve çalışmalara başladık. Demokrasi tarihinde ilk halk oylamasıyla yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimin de halkımız kendi öz iradesi ile Cumhurbaşkanını seçmiştir. Yapılan bu seçim yeni süreçte daha iyi yapılanma olacağının bir göstergesidir. Bu seçim ile adaletin yapılanması konusunda da önemli bir adım atıldı. Bugüne kadar yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde seçilen Cumhurbaşkanları halkın kendi iradeleriyle seçilmiyordu. ve seçen siyasi partilerin sigortası gibiydi. Budan böyle bu seçimlerin daha hayırlı olacağı inancındayız. Ülkemize hayırlı olsun" şeklinde konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Akçay'dan Çerkezköy Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement