AK Parti Teşkilatından Birliktelik Mesajı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Teşkilatından Birliktelik Mesajı

AK Parti Teşkilatından Birliktelik Mesajı

AK Parti 5. Olağan Merkez İlçe Kongresi Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın katılımı ile gerçekleşirken AK Parti teşkilatı genel seçim mesajı için birliktelik verdi.

14.12.2014 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti 5. Olağan Merkez İlçe Kongresi Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın katılımı ile gerçekleşirken AK Parti teşkilatı genel seçim mesajı için birliktelik verdi.

5. Olağan kongrenin açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya, "Bir siyasi oluşum için örnek oluşturacak bir kongre yapıyoruz. 2015 seçimleri için dosta güven rakiplere korku salıyoruz. Sizlerle birlikte Genel Seçimlerde de istenilenden fazla oy alacağız. Birlikteliğimiz bizlere güç verdi. Dik duruşumuzu hiçbir zaman bozmadan bir makamın nasıl devredildiğini dünyaya gösterdik. Yüksek istişare ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu hep beraber belirledik. Gürültü ve kırgınlığımız olmadan kongre sürecini birlikte gerçekleştiriyoruz. İnşallah yeni yönetimde olacak arkadaşlarımız da görevi en iyi seviyeye çıkartıp bir sonrakilere devredecek" dedi.

Kongrede AK Parti Belediyesi olarak kimseye karşı verilemeyecek hesaplarının olmadığını söyleyen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise konuşmasında, "Bizlerin şahsi arzuları önemsiz, bütün istişarelerini bizlerle birlikte gerçekleştiren arkadaşlarımız var. İnşallah bizlerle birlikte yol yürüyecek arkadaşlarımız var. Uyum istişare her şeyin üstünde bizi diğer siyasi hareketlerden ayıran tek şey istişare etmektir. Geçmişte iç çekişmelere ne kadar boş vakit ayırdığımızı gördük. Biz 'ben' diyen değil biz diyen bir hareketiz. Benim adamım olsun benim siyasi geleceğim garanti altında olsun diyenler hep kaybetmiş. Çok zor şartlar altında bir seçim yaşadık. ve elhamdülillah güzel bir netice aldık ve kazandık. AK Partiyi temsil edecek bir belediye yapısını oluşturmak için çalıştık. Zor şartlarda görev yaptık ama hiçbir zaman bahane üretmedik. Tüm teşkilatımızla birlikte daha güzel projelere kavuşacağız. AK Partili belediye olarak her teşkilat mensubunu sokak da dik gezdirmeye çalışma hedefi içerisindeyiz. Olumsuz her soru ile partilimizi muhatap etmemek için çok çalıştık. Çalışmaya da devam etmekteyiz. Modern çağın bütün ihtiyaçlarını Kırşehirlilere sunmak için çalışmalar yapıyoruz. Bunun için yaptığımız projelerin hayata geçmesi için çalışmalar yaptık ve hepsinde de başarılı olduk. Şahsi geleceğimizle ilgili değil de halkımızın geleceği ile ilgili oluşacak tüm endişeleri kaldıracağız" dedi.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın konuşması öncesinde birliktelik mesajı veren AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Muzaffer Aslan ve Abdullah Çalışkan ise konuşmalarında, Kırşehir AK Parti Teşkilatlarının ilçe kongrelerini birliktelik içerisinde yaptıklarını söyledi. İlçe Başkanlığı için Mehmet Şahin aday gösterildi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Teşkilatından Birliktelik Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement