AK Parti Tokat İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Tokat İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Tokat İl Danışma Meclisi'nin haziran ayı toplantısı yapıldı.

27.09.2014 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tokat İl Danışma Meclisi'nin haziran ayı toplantısı yapıldı.

AK Parti İl Başkanı Adem Çelik, 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 2015 yılında yapılacak olan Genel Seçim Startını bugün verdiklerini söyledi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından ilçe başkanları seçimleri yetkisinin kendisine verildiğini söyleyen Başkan Çelik, "Partimiz yeni bir kongre sürecine girmiştir. Partimizin kongre sürecini ve işleyişini genel merkezimiz tarafından şahsıma tevdi etmiştir. Bende genel merkezimizde, bugünkü teşkilatlarımızı daha güçlendirerek, kimseyi incitmeden, ötekileştirmeden, kırmadan ben bu kongre çalışmalarına başlayacağım dedim. Kongre çalışmalarımız bu saatten sonra başlamıştır. Bizim için her insan bir değerdir. Biçim için her ilçe kıymetli ve değerlidir" diye konuştu.

AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan da "27 Ağustos'ta Ankara'da yaptığımız 1. Olağan üstü kongreyle birlik ve beraberlik içerisinde güçlü bir şekilde Genel Başkanımız ve Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu'nu tek listeyle bütün delegelerin oylarıyla ve bütün delegelerin imzalarıyla genel başkanımızı seçtik" dedi.

Irak'ta IŞİD terör örgütü tarafından rehin tutulan ve 100 günü aşkın bir süredir rehin tutulan 49 konsolosluk görevlisi, 46 tanesi Türk vatandaşının burunları dahi kanamadan kurtarıldığını hatırlatan Aslan, şöyle konuştu:

"100 günlük süreç içeresinde muhalefetin sürekli bu rehinler üzerinden nasıl siyaset yaparak karıştırmaya çalıştığını hepimiz izledik. Hep şunu dediler hani Türkiye büyük ülkeydi, hadi niye kurtaramıyor rehineleri. Bugün IŞİD'in elinde bulunan ABD, İngiltere, Fransız'ı yani dünyanın en süper güçleri dediğimiz ülkelerin vatandaşlarının boyunlarını bıçakla kestiler. O büyük denilen ülkelerin gıkı çıkamadı. Ama Türkiye gitti 49 tane insanını burnu kanamadan teslim aldı. Büyük ülke böyle olur. Biz 2010'da da İsrail'den 600 vatandaşımızı burunları kanamadan getirebilmiş bir ülkeyiz. Büyük ülke lafla olmuyor icraatla oluyor. Bugün dünyanın bütün istihbarat kurumları Milli İstihbarat Teşkilatı'nın yaptığı operasyon önünde diz çöktü. İşte büyük devlet böyle olunur."

Yapılan konuşmanın ardından toplantı basına kapalı devam etti. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Tokat İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement